SC Green Source SRL dă în judecată Autoritatea de Management pentru Pescuit POPAM din cadrul MADR. Dosarul la Curtea de Apel Constanța

Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
Pe rolul Curții de Apel Constanța, a fost înregistrat dosarul 5027/118/2023, care are ca obiect suspendare executare act administrativ.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data 20.10.2023, pe secția  de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă în suspendare executare act administrativ, fiind în stadiul de recurs.
 
Părți în dosar sunt SC GREEN SOURCE SRL, în calitate de reclamant și Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale - Direcţia Generală Pescuit - Autoritatea de Management pentru Pescuit POPAM, în calitate de pârât.
 
Nu a fost stabilit termen în dosar.
 
Despre SC GREEN SOURCE SRL:
 
Conform termene.ro, firma a fost înființată în anul 2006, iar pe anul 2022 a raportat o cifră de afaceri de 409.348 lei cu un profit de 330.100 lei, la un număr de un angajat.
 
Societatea are sediul social Bulevardul Tomis, nr. 228, Constanța, județul Constanța, activitatea principală conform codului CAEN fiind „Pescuitul maritim”.
 
Asociați în firmă sunt Robe Claudiu Daniel care deține 33.33 % din capitalul social, fiind și administrator, Tănase Marian care deține 33.33 % și GKP FISH 1 EOOD care este acționar și deține 33.34 %.

 
Robe Claudiu Daniel mai este asociat și administrator în firmele Light Fire SRL, Rovi Wind SRL, Nero Fishing SRL și administrator în firma Neurology Clinic Hospital SRL.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Primarul Municipiului Constanța cheamă în judecată pe Mariachis Klab Rezidence SRL. Dosarul pe rolul Judecătoriei Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.