Sediul administrativ al OCPI Constanţa, restituit pe Legea 10. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial

Curtea de Apel Constanţa a dispus obligarea Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară să restituie în natură imobilul situat în Constanţa, strada „Remus Oprescu nr. 1“, compus din teren în suprafaţă de 367 mp şi construcţia dispusă pe 4 niveluri S+P+2E, cu o suprafaţă de 314,50 mp construită la sol. Imobilul a fost sediu administrativ al OCPI Constanţa.
 
Restituirea s-a făcut în baza Legii nr. 10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989. Decizia Curţii de Apel Constanţa a fost dată pe data de 14 mai 2014.
 
Tot atunci, magistraţii au dispus obligarea reclamanţilor (patru persoane fizice) să respecte afectaţiunea publică a imobilului pe o perioadă de până la trei ani. Decizia Curţii de Apel Constanţa este irevocabilă.
 
Pe data de 31 octombrie, în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr 920/31.10.2018, a fost publicată hotărârea privind actualizarea datelor de identificare ale unui imobil aflat în domeniul public al statului, precum şi scoaterea acesteia din inventarul centralizat al bunurilor care alcătuiesc domeniul public al statului, ca urmare a restituirii acestuia către persoanele îndreptăţite.
 
Imobilul vizat de hotărârea publicată în Monitorul Oficial al României vizează sediul administrativ OCPI Constanţa, situat în Constanţa, strada „Remus Oprescu nr. 1“.       
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

OCPI Constanţa se grăbeşte să se mute în noul sediu (document)

27 Nov 2015 4589