Sentință definitivă pentru profanarea de cadavre sau morminte!Sentință definitivă în cazul tânărului din Lehliu Gară suspectat de profanarea de cadavre sau morminte!
 
Instanța a amânat aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de 2 ani calculat de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.
 
Decizia a rămas definitivă.
 
Tânărul este suspectat că în timpul unui priveghi (persoana decedată fiind o femeie implicată într-un accident rutier), în camera unde era depus sicriul cu defuncta, inculpatul a manifestat lipsă de respect față de memoria acesteia.
 
Mai precis, inculpatul, conform anchetatorilor, a bruscat cadavrul așezat în sicriu, în  mod repetat, l-a apucat de mâini și l-a ridicat în poziția șezut, apoi l-a împins la loc modificându-i poziția inițială, spre amuzamentul unei părţi a persoanelor prezente la priveghi, ceilalţi fiind deranjaţi, și totodată a făcut referiri prin cuvinte și expresii vulgare, fiind filmat cu un telefon mobil, înregistrare postată ulterior pe platforma de socializare „Facebook”, gest care a stârnit indignarea celor din spațiul online care au vizionat postarea în cauză.

Foto cu rol ilustrativ.
 
PRECIZĂRI
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scene șocante la un priveghi! Prima condamnare

01 Jul 2022 1120

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe Antonia, fetița de 4 ani din Arad, condamnat la 17 ani și 4 luni de închisoare

09 Mar 2022 1195

Scene șocante la un priveghi postate pe Facebook! Incredibil ce a putut să facă un tânăr cadavrului. Începe procesul

21 Feb 2022 2118

Reținut pentru omor şi profanare de morminte

18 Apr 2016 1736

Bărbat, trimis în judecată pentru omor calificat şi profanare de cadavre

29 Feb 2016 1746

Şi-a omorât copilul şi l-a îngropat în spatele casei Monstru timis în judecată

31 Mar 2015 1529