Sentință definitivă pentru tânăra mămică din Medgidia, acuzată că și-a înjunghiat fiica

  • Fiind furioasă că nu o ascultă, inculpata a înjunghiat-o intenționat cu un cuțit de două ori în zona abdominală pe fiica sa, în vârstă de 4 ani,  

Condamnare definitivă pentru tânăra din Medgidia, de 27 de ani, acuzată de tentativă la infracțiunea de omor, victima fiind fiica sa, de 4 ani.
 
Femeia a primit șase ani și șase luni de închisoare cu executare. Inculpata a mai fost obligată să-i achite fiicei sale 30.000 lei, reprezentand daune morale.
 
Decizia a rămas definitivă prin neapelare.
 
În actul de sesizare a instanței, procurorii arată că, la data de 28 martie 2020, în jurul orelor 14 00, în locuința comună din municipiul Medgidia, județul Constanța, fiind furioasă că nu o ascultă, inculpata a înjunghiat-o intenționat cu un cuțit de două ori în zona abdominală pe fiica sa, în vârstă de 4 ani, astfel că i-a provocat minorei leziuni corporale grave, vindecabile într-un număr de 35-40 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în primejdie.
 
Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a constatat că o ambulanță sosise la casa respectivă și a preluat minora înjunghiată, iar inculpata făptuitoare prezumtivă a fost găsită pe stradă. Aceasta a relatat polițiștilor că și-a înjunghiat fiica, apoi a explicat că aruncase cuțitul folosit la comiterea faptei pe o stradă din apropiere.
 
Cu ocazia cercetării la fața locului, în apropierea unui stâlp de iluminat public de la intersecția străzilor Stejarului și Teilor din municipiul Medgidia, din apropierea locuinței inculpatei, a fost descoperit un cuțit în lungime totală de 25 cm, cu mâner de culoare maro din plastic imitație de corn de cerb, cu lama lungă de 14 cm și lată maxim de 2,7 cm lângă mâner, care prezenta pe aproape toată lungimea lamei substanță brun-roșcată cu aspect de sânge.
 
De asemenea, în camera inculpatei, unde se presupune că a fost comisă înjunghierea, a fost descoperită pe canapea o pilotă albă, care prezenta mai multe pete brun-roșcate cu aspect de sânge.
 
Persoana vătămată a fost transportată cu ambulanța inițial la Spitalul Municipal Medgidia. Din cauza gravității leziunilor a fost transferată cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța - Secția chirurgie și ortopedie pediatrică, unde a fost supusă imediat unei intervenții chirurgicale și i-a fost salvată viața.

 
Fiind audiată de procuror, inculpata a recunoscut că și-a înjunghiat fiica, relatând că minora era pe patul ei și se uita la desene animate, când ea a luat cuțitul din bucătărie și a lovit-o pe propria fiică de două ori în zona abdominală, cu mențiunea expresă că în acel moment a vrut să o omoare.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz șocant în județul Constanța! Închisoare cu executare pentru o tânără mămică. Judecătorii și-au motivat decizia

21 Aug 2020 1595

O fetiță de 4 ani din Medgidia, înjunghiată de mamă cu un cuțit de 25 de centimetri. Femeia, condamnată

05 Jun 2020 3944

Medgidia. Copil de 4 ani, înjunghiat de propria mamă. Procesul amânat

02 Jun 2020 1990

Proces cu mare impact emoțional la Tribunalul Constanța! Începe judecata

06 May 2020 3918

Se ia în calcul expertiza psihiatrică Tânăra mămică din Medgidia, acuzată că și-a înjunghiat fiica, arestată preventiv

30 Mar 2020 2101

Tânăra mămică din Medgidia, acuzată că și-a înjunghiat fiica, dusă în arest

29 Mar 2020 3044

Intervenție de urgență a salvatorilor. Copil înjunghiat în Medgidia. Autoarea a fost chiar mama acestuia

28 Mar 2020 3368

Incredibil. ​Un copil de un an s-a înjunghiat cu un cuţit în burtă. Polițiștii au deschis o anchetă

14 Mar 2019 1612