Sindicatul Național al Salariaților comunelor și orașelor din România cheamă în judecată Guvernul României. Dosarul se află pe rolul Curții de Apel Constanța






Sindicatul Național Scor al Salariaților al comunelor și orașelor din România, Asociația Comunelor din România ACOR  au înregistrat pe rolul Curții de Apel, secția de contencios-administrativ și fiscal dosarul cu numărul unic 227/36/2023*  având ca obiect obligația de a face  - pretenții.

Pârâți în dosar sunt Guvernului României și Ministerul Finanțelor.

Magistrații au stabilit termen în dosarul în care reclamanți mai sunt și primarul de la Negru Vodă, Petre Urziceanu, primarul din 23 August - Mugur MItrana, viceprimarul din Castelu- Antoaneta Prodan, Marian Cășuneanu, viceprimar Negru Vodă, Dănuț Trușcă , viceprimar 23 August, Paul Coliș, primarul comunei Băneasa dar și alți aleși locali din județul Constanța pentru 23 mai 2024.

Reamintim, reprezentanții Scor sunt începând de luni 18 martie 2024, în grevă de avertisment de două ore și susțin că „vom aștepta împreună cu tot satul mijlocul lunii aprilie, să evaluăm execuția bugetară la primul trimestru cum ne amăgește Guvernul".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.