Știri justiție Constanța Doi procurori de la Parchetul Judecătoriei Constanța, delegați la PJ Hârșova

  • Atât Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, cât și Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârșova sunt unități de anchetă arondate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
Magistratul Iulian Belecciu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a fost delegat în funcția de procuror al Parchetului Judecătoriei Hârșova.
 
Delegarea magistratului la Hârșova a fost decisă începând cu data de ieri, 25 aprilie 2024 și este valabilă până duminică, 28 aprilie 2024.
 
De asemenea, magistratul Ion Răzvan Sima, tot de la PJ Constanța, a fost delegat, la rândul său, la PJ Hârșova, în intervalul de miercuri, 24 aprilie 2024, până luni, 29 aprilie 2024.
 
Atât Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, cât și Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârșova sunt unități de anchetă arondate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Corina Andreea Buzilă, noul președinte al Judecătoriei Măcin! Avere și interese (DOCUMENTE)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.