Știri justiție Constanța Judecătorul Florin Cosmin Bobei, de la Judecătoria Medgidia, programat pentru interviul de procurorJudecătorul Florin Cosmin Bobei, de la Judecătoria Medgidia, a fost programat să susțină marți, 23 aprilie 2024, interviul pentru numirea în funcția de procuror.
 
Anunțul a fost făcut de către Consiliul Superior al Magistraturii, care a precizat că interviurile vor fi susținute de către judecătorii care vor să fie numiți procurori la sediul CSM, din București, Calea Plevnei.
 
Judecătorii vor fi intervievați de către membrii Secției pentru Procurori.
 
Amintim, magistratul constănțean Florin Cosmin Bobei a depus cerere în cadrul procedurii organizate de CSM pentru a fi numit în funcția de procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.
 
În funcție de rezultatele interviurilor, CSM va propune ulterior președintelui României semnarea decretelor pentru numirea magistraților admiși în funcția de procuror.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Știri justiție Constanța
La Tribunalul Constanța sunt 17 posturi disponibile pentru transferul judecătorilor! Câte sunt la Curtea de Apel

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție Constanța Judecătorul Florin Cosmin Bobei, de la Judecătoria Medgidia, schimb de robe!

24 Apr 2024 597

Știri justiție Constanța Judecătorul Florin Cosmin Bobei, de la Judecătoria Medgidia, cere să fie numit procuror

02 Apr 2024 857

Peste 400 de judecători solicită trasferul la alte instanțe! Cine sunt magistrații din Constanța (LISTĂ)

31 Oct 2023 2240

Constănțean, amendat de Locală cu 400 de lei pentru că și-a parcat mașina „într-un spațiu mixt format din asfalt, pământ și bordură“. Primă victorie în instanță

30 Dec 2021 22980