Știri justiție Tulcea Angela Bianca Ispas, șefa Parchetului Judecătoriei Săliște, propusă șef în continuare în Parchetul Tribunalului Tulcea

  • Angela Bianca Ispas a fost delegată inițial în funcția de conducere în toamna 2023.
Magistratul Angela Bianca Ispas, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște, a fost propusă pentru a rămâne șef, în continuare, în Parchetul Tribunalului Tulcea.
 
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Maistraturii va analiza în următoarea ședință propunerea de prelungire a delegării magistratului pe funcția de procuror șef al Secției Judiciare din cadrul PT Tulcea.
 
Amintim, Angela Bianca Ispas a fost delegată inițial în funcția de conducere în toamna 2023, după ce, în vara 2023, fusese delegată ca procuror al PT Tulcea.
 
Angela Bianca Ispas este prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Săliște, arondat Parchetului Curții de Apel Alba Iulia.
 
Propunerea de prelungire a delegării va fi analizată în cadrul ședinței Secției pentru Procurori de marți, 23 aprilie 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
Fănel Rusu, delegat adjunct al Parchetului Tribunalului Tulcea
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Angela Bianca Ispas, șef în Parchetul Tribunalului Tulcea încă două luni

24 Apr 2024 394

De la 1 noiembrie 2023 Angela Bianca Ispas, procuror șef în Parchetul Tribunalului Tulcea

25 Oct 2023 1173

Șeful PJ Săliște, propus șef în Parchetul Tribunalului Tulcea

20 Oct 2023 967

Șeful unui parchet din țară, delegat procuror la Parchetul Tribunalului Tulcea

26 Aug 2023 1198