Tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor a fost trimis în judecată. ​Ar fi ultragiat doi polițiști locali din ConstanțaFlorin Bărbăscu, tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor, cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru ultraj, a fost trimis în judecată. 

În cauză victimele ar fi doi agenţi ai Poliţiei Locale din Constanţa.

Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Constanța. 

Amintim că la începutul lunii martie 2021, Florin Bărbăscu ar fi intrat cu maşina pe o stradă cu accesul interzis, cu excepţia riveranilor.
 
Bărbăscu se îndrepta către sala de fitness pe care o administrează.
 
Purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, procuror Veronica Jalbă, spune că, în cauză, „s-a dispus de către procuror punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea a două infracțiunii de ultraj“. „De asemenea, procurorul a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile.   

Ulterior, în mediul online au apărut imagini de incident.   

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.