Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu Tătăl Robertei, prezent la Judecătoria Mangalia- „Să le fie rușine!” (VIDEO)

Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu, azi, 18 aprilie 2025. 

Fondul dosarului tragediei de la 2 Mai se află la Judecătoria Mangalia, noul termen fiind stabilit pentru data de 18 aprilie 2024, ora 10.00, „pentru a se introduce în cauză şi a se cita Fundaţia Română pentru Asistarea Victimelor Accidentelor, pentru a se cita părţile civile Dragomir Cătălin Ştefan, Dragomir Livia, Olariu Mihaela, Olariu Valentin, Voinea Ruxandra, Coniac Vlad Alexandru şi Ionescu Cristina Ileana în vederea audierii şi pentru a se cita martorul Radu Gabriel în vederea audierii“, după cum se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Plini de durere, părinții tinerilor morți au ajuns la Judecătorie. 

Tatăl Robertei a precizat că nu a venit cu nici un gând azi la Judecătoria Mangalia

Nu ne mai așteaptă nimic, decât să ne primim sentința. Noi, practic... Oricum, să le fie rușine! Ce face doamna judecător aici... Pentru toată justiția dă o palmă!

Întrebat dacă se se schimbă judecătoarea, ar fi un lucru mai benefic, aceasta a precizat că există și aceasată probabilitate. 

Poate că da, n-am de unde să știu, dar această persoană, în mod clar, nu. Ea nu și-a permis ieri pentru că este foarte importantă, nici măcar să meargă la CSM.




Citește și:

Termen nou în dosarul lui Vlad PascuMama Robertei, tânăra ucisă la 2 Mai, face declarații- „Sperăm că se va face dreptate” (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 670

Tragedia de la 2 Mai. Un nou termen de judecată în dosarul lui Vlad Pascu. Avocatul Cuculis face declarații (VIDEO)

18 Apr 2024 499

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai și formulează cerere de abținere

18 Apr 2024 917