Un alt proces cu managerul Marcel Prodan Decizie în noul dosar al cântăreţei Alexandra Stan

Magistraţii Tribunalului Constanţa au stabilit termen pentru deliberare şi pronunţare în data de 4 octombrie în dosarul în care cunoscuta cântăreaţă din Constanţa Alexandra Stan a formulat o plângere împotriva unei soluţii de clasare date în ceea ce priveşte infracţiunile de înşelăciune şi evaziune fiscală de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Acest termen de judecată a apărut ca urmare a repunerii pe rol a dosarului, în care, din eroare, niciuna dintre părţi nu fusese citată. Astfel, judecătorii au repus cauza pe rol, în vederea citării următoarelor părţi: petent - Alexandra Ioana Stan, intimat - Marcel Prodan şi SC Maan Music Studio SRL Constanţa, de asemenea intimat în această cauză.
 
În trecut, s-a făcut o plângere penală împotriva lui Marcel Prodan şi a lui Andrei Nemirschi, fiul lui Nicolae Nemirschi, fost ministru al Mediului şi fost viceprimar al municipiului Constanţa. Alexandra Stan a depus, în anul 2013, o plângere împotriva managerului ei artistic, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.
 
„Din conţinutul plângerii se reţine că, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15 iunie, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era”, potrivit Parchetului General al României, în 2013.
 
Atât Marcel Prodan, cât şi societatea Maan Music Studio s-au aflat sub urmărire penală la 25 iunie 2013, atunci când DNA a anunţat că s-a început urmărirea penală faţă de Vasile Marcel Prodan şi persoana juridică SC Maan Music Studio SRL, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de şantaj.
 
În luna noiembrie însă, Prodan a fost scos de sub urmărire penală pentru acuzaţia de şantaj şi s-a dispus disjungerea cauzei în vederea continuării cercetărilor faţă de acesta, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi lovire sau alte violenţe, dispunându-se şi declinarea competenţei de soluţionare a cauzei astfel formate în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus trimiterea în judecată a lui Marcel Prodan pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. În dosarul astfel format, Judecătoria Constanţa l-a condamnat pe Marcel Prodan la şapte luni de închisoare. Împotriva acestei soluţii, atât Alexandra Stan, prin avocatul său, Silviu Faier, cât şi Prodan au formulat apel, cauza aflându-se pe rolul Curţii de Apel Constanţa, cu termen la data de 15.09.2016, când, cel mai probabil, potrivit declaraţiei avocatului cântăreţei, dosarul va rămâne în pronunţare.
 
În ceea ce priveşte noul dosar penal, potrivit avocatului Silviu Faier, această clasare s-ar fi dat fără să fie administrate probe în dosarul penal având ca obiect înşelăciune şi evaziune fiscală.
 
„Noi am atacat soluţia la prim-procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, care, conform legii, trebuia să ne răspundă în 20 de zile. Nu a făcut-o, aşa ca pasul procedural următor este depunerea plângerii la instanţa competentă, în speţă, Tribunalul Constanţa, ceea ce am şi făcut, am mers mai departe!“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Silviu Faier, avocatul Alexandrei Stan.

Marcel Prodan, condamnat la Judecătoria Constanţa

Într-un alt dosar, Marcel Prodan a fost condamnat de Judecătoria Constanţa la şapte luni de închisoare cu suspendare pentru că ar fi bătut-o pe Alexandra Stan. Decizia nu a fost definitivă şi cauza se rejudecă la Curtea de Apel Constanţa. Următorul termen va avea loc în data de 15 septembrie.
 

Amintim că, în 2013, Alexandra Stan a declarat că ar fi fost bătută de Marcel Prodan. Cântăreaţa ar fi fost salvată de un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 10 august 2023

16 Aug 2023 998

Ioana Chereji, în a treia zi de Neversea "Ne așteptăm să vină cei mai mulți participanți" (VIDEO)

08 Jul 2023 2227

Lineup complet la Neversea Apar trei scene noi la festival! Programul pe zile

08 Jun 2023 1494

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 09 mai 2023

10 May 2023 1471

Constanța Câți oameni au petrecut în Piața Ovidiu în noaptea dintre ani

02 Jan 2023 2159

Constanța Revelion 2023. Un nou Revelion în Piața Ovidiu. Cine a urcat pe scenă (FOTO+VIDEO)

01 Jan 2023 5992

Constanța Programul petrecerii de Revelion din Piața Ovidiu. Mijloacele de transport ale CT BUS vor avea un program prelungit

29 Dec 2022 1450

UPDATE Alexandra Stan pe scenă, fosta firmă a lui Gîtiță, Inna și Ochiu la „butoane”. Cine a câștigat organizarea Revelionului 2023 la Constanța (DOCUMENTE)

29 Dec 2022 3692

Măsuri de siguranța și restricții de circulație pentru petrecerea de Revelion din Piața Ovidiu Constanța

28 Dec 2022 1213

Primăria Constanța Piața Ovidiu, centrul distracției în noaptea de Revelion. Ce artiști vor urca pe scenă

27 Dec 2022 1710

Scrimă Echipa de spadă cadete a CSS1 Constanța, vicecampioană națională (GALERIE FOTO)

23 Nov 2022 1483

Revelionul 2023 ne costă aproape 700.000 de lei din bugetul municipiului Constanța!

21 Nov 2022 5545

Ziua universală a muzicii. Care sunt talentele aduse de briză pe scena muzicală românească (VIDEO)

08 Oct 2022 1564

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 09 august 2022

10 Aug 2022 2530

Ce artiști sunt așteptați la Neversea. Programul pe zile actualizat

23 Jun 2022 1580