Justitie

Un DJ care organiza petreceri în Constanţa, menţinut în arest

Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Bacău au dispus menţinerea în stare de arest preventiv a lui Andru Botezatu! Decizia este definitivă.
 
Cel în cauză este suspectat de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată, introducere fără drept în ţară de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, deţinere fără drept de droguri de risc şi de mare risc, pentru consum propriu.
 
Magistraţii arată că inculpatul ar fi achiziţionat on-line droguri de mare risc, respectiv amfetamină, MDMA, LSD, prin intermediul platformei de căutare Dark Net. „În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat că inculpatul avea ca principală activitate organizarea de petreceri tehno în cluburi de pe raza municipiului Piatra Neamţ, cât şi în alte judeţe - Iaşi, Bacău, Constanţa şi Cluj.
 
Cu aceste ocazii, inculpatul Botezatu Andru era însoţit de mai multe persoane de sex feminin care introduceau în cluburi drogurile de mare risc, respectiv ecstasy, iar ulterior le predau inculpatului, care le comercializa către consumatori, aproximativ 50 - 60 pastile ecstasy la un eveniment organizat, preţurile fiind cuprinse între 80 şi 100 lei bucata. La data de 27 august, inculpatul Botezatu Andru a fost prins în flagrant în timp ce ridica de la un oficiu poştal două plicuri ce conţineau 215 comprimate de Ecstasy, 2 timbre impregnate cu LSD, precum şi un gram de cocaină“, conform DIICOT.
 
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Neamţ.
 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Care sunt acuzaţiile Un tânăr DJ, care organiza petreceri în Constanţa, arestat la cererea procurorilor DIICOT

30 Aug 2018 994

DJ care organiza petreceri tehno în cluburi din Constanța, reținut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri. Ce au constatat anchetatorii (document)

29 Aug 2018 2943