Un restaurant din Vama Veche a pierdut la Tribunalul Constanța procesul cu primarul și consiliul local din Limanu

  • Instanța obligă reclamanta la plata către pârâţi a sumei în cuantum de 4165 lei cu titlu de cheltuieli de judecată
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, la data de 22 mai 2023, a fost înregistrat dosarul cu indicativul 3674/118/2023, care are ca obiect anulare act administrativ.
 
Acesta s-a aflat în atenția magistraților de pe secția de contencios administrativ și fiscal.
 
Părțile implicate în dosar sunt: Vânt de Vamă SRL cu sediu ales la AV – reclamant, Comuna Limanu prin primar – pârât și Consiliul Local al comunei Limanu – pârât.
 
Instanța s-a pronunțat asupra cauzei la data de 27 martie 2024, decizia fiind luată de completul CA8.
 
Iată soluția pe scurt: Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active şi excepţia lipsei de interes, invocate de pârâţii Comuna Limanu prin primar şi Consiliul Local al Comunei Limanu, ca neîntemeiate. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei COMUNA LIMANU prin primar şi respinge acţiunea formulată în contradictoriu cu aceasta, ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta VÂNT DE VAMĂ SRL în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL LOCAL AL COMUNEI LIMANU, ca neîntemeiată. Obligă reclamanta la plata către pârâţi a sumei în cuantum de 4165 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Tribunalul Constanţa-Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal. Pronunţată la data de 27.03.2024, în conformitate cu prevederile art. 402 din CPC sub rezerva art. 396 alin. 2 din CPC raportat la art. 401 alin. 2 teza ultimă din CPC.
 
Menționăm că Tribunalul Constanța a amânat în două rânduri să dea verdictul, în urma ședințelor ținute pe 22 noiembrie 2023, respectiv 13 martie 2024.
 
Despre Vânt de Vamă SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 28 martie 2024, Vânt de Vamă SRL are sediul pe strada Falezei nr. 6, Vama Veche, județul Constanța, a fost fondată în anul 2016 și obiectul de activitate este „restaurante”.

 
Vânt de Vamă SRL a încheiat 2022 cu o cifră de afaceri egală cu 7.731.430 de lei, un profit egal cu 1.919.974 de lei și cu 38 de salariați.
 

Asociatul și administratorul firmei este Nicolae Ciocîrlan. Conform termene.ro, numele lui mai apare în: Skylark Construct SRL și firmele radiate MTS Estival Comtour SRL, Theosteff Sunset Market SRL, Nikos & Mikal Store SRL, Mikal & Nikos Comercial SRL, Laverock Tour SRL, Larckcom Vist SRL, Nickom Larkstar SRL, Sandmar Larkstef SRL, Flamingo Production SRL, Skylark General Store SRL, Skylark Team SRL și Aer de Vamă SRL.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Dosar în instanță la Constanța Două firme din Vama Veche cer anularea unei hotărâri de Consiliu Local

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosar în instanță la Constanța Două firme din Vama Veche cer anularea unei hotărâri de Consiliu Local

08 Nov 2023 800