Un singur magistrat din Constanţa înscris la concursul de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte

Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii tabelul cu rezultatul verificării îndeplinirii condiţiilor de participare la concursul de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la Bucureşti, în perioada 21 decembrie 2018 - 2 mai 2019.
 
Concursul se organizează pentru ocuparea a 18 posturi vacante de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, respectiv: 8 posturi la Secţia I Civilă, trei posturi la Secţia a II-a Civilă, două posturi la Secţia Penală şi cinci posturi la Secţia de Contencios administrativ şi fiscal.
 
Concursul constă într-o probă având ca obiect evaluarea actelor întocmite de candidaţi sau care privesc activitatea acestora şi un interviu susţinut în faţa Secţiei pentru judecători. Pot participa la concurs judecătorii care îndeplinesc următoarele condiţii: au îndeplinit efectiv cel puţin trei ani funcţia de judecător la curtea de apel, au obţinut calificativul „foarte bine“ la ultimele trei evaluări, nu au fost sancţionaţi disciplinar în ultimii trei ani, au o vechime efectivă în funcţia de judecător de cel puţin 18 ani.
 
Potrivit Institutului Naţional al Magistraturii, de la Constanţa, singurul magistrat înscris la concurs este Mihaela Virginia Ganea, judecător în Secţia I Civilă din Curtea de Apel Constanţa (care a fost declarată admisă).
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un judecător de la Curtea de Apel Constanța iese la pensie. Decretul, semnat de președintele României

10 Oct 2022 1338

Oficial, de la CSM Un judecător al Curții de Apel Constanța iese la pensie, din toamnă

20 Jul 2022 1584

Pensionare la Curtea de Apel Constanța!

17 Jul 2022 1707

Decebal Făgădău a pierdut și la Curte procesul intentat afaceristului Gabriel Comănescu

23 Mar 2022 1245