Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

 Foto: Captură Youtube@iamsport Luni, 25 decembrie 2023, prima zi de Crăciun a început fabulos pentru Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi. Ianis și-a oficializat relația cu aleasa inimii lui, Elena Tănase. 

De la fastuosul eveniment nu a lipsit Gică Hagi. Acesta a coborât dintr-un BMW X5. Managerul tehnic al Farului Constanța a lăsat la o parte la ținuta sport și ales un costum negru, pe care l-a asortat cu un papion elegant. 

Conform celor de la prosport.ro, Ianis Hagi a făcut cununia civilă cu Elena Tănase în prima zi de Crăciun. Mai mult, petrecerea este una fastuoasă. Cu 400 de invitaţi, printre care Gigi Becali, Gică Popescu sau părinţii Simonei Halep.

De la acest eveniment nu au putut lipsi nici socrii mici: Liliana Tănase și Dimiciu Palavoti Tănase. 

Tatăl Elenei Tănase a fost foarte rezervat în declarații în ceea ce privește detaliile despre nuntă.   


Imagini cu Gică Hagi și ținuta lui, puteți vedea aici


Să nu uităm că, fotbalistul Ianis Hagi și aleasa inimii sale, Elena Tănase, alături de invitații lor au participat la data de 16 octombrie 2023, la petrecerea de logodnă a celor doi.

Evenimentul festiv a avut loc Constanța.De la eveniment nu au lipsit nici Kira Hagi, sora lui Ianis, sau Nicolas și Maria Popescu, copiii lui Gică Popescu, verișori cu Ianis.  

Gică Hagi a stat la petrecere până la ora 19.00, plecând mai devreme, la antrenamentul Farului de atunci. 


În această vară, Ianis şi-a cerut iubita în căsătorie, la Paris, cei doi formând un cuplu de câţiva ani.  




Citește și:

UPDATE. „You. Me. Oui“Ianis Hagi și-a cerut iubita de soție la Paris. Cadru romantic, cu Turnul Eiffel pe fundal (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gigi Becali a făcut spectacol la cununia civilă a lui Ianis Hagi și Elena Tănase (VIDEO)

26 Dec 2023 3486