„Numărul 8 pe teren, numărul 1 în inima mea“ Tricouri şi mingi de rugby la candy bar-ul de la nunta lui Daniel Carpo (galerie foto)

Nunta rugbystului de la RCM Timişoara Daniel Carpo a rămas în memoria celor 170 de invitaţi, care au petrecut pe cinste la evenimentul desfăşurat la Complexul „Del Mar“ din Mamaia. Fostul căpitan al RCJ Farul Constanţa s-a căsătorit cu Ruxandra, iar petrecerea a fost foarte bine organizată.

Toţi nuntaşii au fost impresionaţi de amenajarea originală a candy bar-ului (spaţiul pe care se aşează în mod spectaculos dulciurile de la un eveniment festiv). Acesta a fost intitulat, sugestiv, „Love & Rugby“, iar cei de la firma care l-au amenajat au postat pe Facebook: „Ne-a făcut o mare plăcere să lucrăm la un candy bar special, pentru nunta talentatului rugbyst de la RCM Timişoara, cu numărul 8, Daniel Carpo (şi, în acelaşi timp, un minunat blogger), şi a frumoasei lui soţii, Ruxandra. Candy bar-ul a fost împărţit: deserturile miresei şi cele ale mirelui. Casă de piatră familiei Carpo!“
 
În zona lui Daniel, au fost aşezate, printre altele, dulciuri în formă de minge de rugby şi de tricouri cu numărul 8 (cel pe care-l poartă jucătorul). „Am mai spus-o: numărul 8 pe teren, numărul 1 în inima mea“, a declarat, plină de dragoste, mireasa, care, la rândul ei, a apreciat în mod deosebit „dulcele“ aranjament. „Mulţumim din suflet pentru cel mai frumos candy bar! Nu numai că a fost deosebit, original şi a arătat extraordinar, dar a fost şi super gustos. Bine, eu ştiam acest lucru, dar de aceeaşi părere au fost şi invitaţii noştri“, a spus Ruxandra Carpo, o frumoasă constănţeancă de 25 de ani. În candy-bar au mai fost incluse o minge adevărată de rugby, precum şi un tablou cu Daniel şi Ruxi, în care rugbystul îşi ţine în braţe mireasa, pe teren.
 
Sursa foto: Deliciile Dianei

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Petrecere cu rugbyşti la Mamaia Daniel Carpo a cântat la nunta sa melodia „Păpuşea masculină“ (galerie foto)

07 Jul 2014 6330

Fost căpitan al Farului Rugbystul Daniel Carpo a făcut nunta la Mamaia

06 Jul 2014 3057