O vedetă PRO TV a anunțat că va deveni mamă.„Sunt sentimente care nu pot fi descrise în cuvinte“

Magda Palimariu. Foto: facebook/Magda PălimariuPrezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV, Magda Pălimariu, și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că va deveni mamă.

„Sunt fericită sa împărtășesc cu voi bucuria de a deveni mamă. Sunt sentimente care nu pot fi descrise în cuvinte, dar începând de azi, am să va țin la curent cu tot ce mi se întâmpla in aceasta perioada, cât de ușor sau de greu mi-a fost pana acum, dar și mai multe poze cu ipostaze în care nu m-ați mai văzut niciodată“ - a precizat Magda Pălimariu pe pagina sa de Instagram.


În luna martie, vedeta PROTV a anunțat că se mută în Norvegia. 

"Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare  și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi!

Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din țară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi!

Așadar, în următoarea perioada voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de aici, să petrec mai mult timp în țară din care face parte  familia mea acum și să mă acomodez cu climă și felul în care trăiesc oamenii în aceste  locuri.

Va îmbrățișez cu drag pe toți și ne vedem aici și pe Instagram în continuare!", a scris Magda Pălimariu pe Facebook.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Una dintre vedetele Pro TV a anunțat că pleacă din țară

21 Mar 2022 2108