Monden

„Să fie sănătos şi să iasă un mare campion!“ Antrenorul Marcel Ilaşcu, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, bunic în premieră

Fericire în familia antrenorului de sporturi de contact Marcel Ilaşcu, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, după ce fiul său cel mare, Iulian (27 de ani), a devenit tătic. Astfel că, la 49 de ani, Marcel Ilaşcu este bunic în premieră!
 
Cel mai nou membru al familiei Ilaşcu este un băieţel, care a avut la naştere 3,200 kg şi 45 de centimetri. Bebeluşul va primi prenumele Andrei Robert, iar bunicul său este în al nouălea cer. „Nu pot descrie în cuvinte sentimentele care mă încearcă. Parcă m-aş fi născut a doua oră“, a declarat antrenorul, care a postat pe Facebook: „A venit şi momentul să mi se spună «bunic»“. 
 
Vestea i-a bucurat peste măsură şi pe apropiaţii lui Marcel Ilaşcu, mesajele de felicitare neîntârziind să apară. „Să fie sănătos şi să iasă un mare campion!”, „Să vă umple casa de bucurii!”, „Cea mai frumoasă meserie din lume este cea de bunic(ă). Felicitări!”, „Să vă trăiască! Să vă bucure inimile!”, „Felicitări, sensei! Bun venit în clubul bunicilor!”, „Să vă bucure zilele cu zâmbetul său nevinovat de copil!”, „Felicitări, tătăiţă, să fie sănătos!”, „Încă un campion în familia Ilaşcu. Să vă trăiască mare şi sănătos!” sau „Să trăieşte, bunicule! Să ai grijă de familie! Multă sănătate!”, au fost câteva dintre urări.
 
Marcel Ilaşcu are doi băieţi, Iulian şi Ştefan (18 ani), iar ambii i-au moştenit tatălui talentul sportiv, făcând lupte şi, antrenaţi de el, fiind campioni, în ţară şi în străinătate, La finele anului trecut, fraţii Ilaşcu au luptat în premieră în aceeaşi gală, în Italia, la Roma, la Campionatul European XFC (Xtreme Fighter Champion), la care Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa a participat cu patru luptători. Dintre aceştia, cel mai bun rezultat i-a aparţinut lui Ştefan Ilaşcu, cel care, în meci pentru titlu, a cucerit centura la Low Kick, învingându-l pe Lucien Nicolas, din Franţa. Constănţeanul s-a impus într-o manieră categorică, prin KO în repriza a doua. Iulian a luptat la K1, contra unui Italian, care a câştigat în urma accidentării luptătorului constănţean (la mâna dreaptă), în repriza a doua. Cu această ocazie, Iulian Ilaşcu a revenit în ring după o pauză de cinci ani!
 
În imagine, Marcel Ilaşcu este în centru, alături de fiii săi, Iulian (stânga) şi Ştefan (dreapta).
 
Sursa foto: Facebook 
 
Citeşte şi:
 
Antrenaţi de tatăl lor Fraţii Ilaşcu au luptat în premieră în aceeaşi gală, în Italia. Ştefan a cucerit centura europeană XFC

Cadou special din partea familiei În aceeaşi zi, Ştefan Ilaşcu, luptător la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, şi-a serbat onomastica şi majoratul (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Întrecere internaţională în Ungaria Luptătorii de la Tay-Chi-Do-Ryu Constanţa, 14 medalii la X Fight Cod (galerie foto)

21 Mar 2019 1459

„Un început de an minunat!“ Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, pe primul loc la Cupa României de Autoapărare. Darius Bălan - cel mai bun sportiv

07 Feb 2019 1293

Cadou special din partea familiei În aceeaşi zi, Ştefan Ilaşcu, luptător la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, şi-a serbat onomastica şi majoratul (galerie foto)

29 Dec 2018 2732

Antrenaţi de tatăl lor Fraţii Ilaşcu au luptat în premieră în aceeaşi gală, în Italia. Ştefan a cucerit centura europeană XFC

21 Dec 2018 2705

Luptători de la Tai-Chi-Do-Ryu-Constanţa, în ring, luna viitoare, în gala din Italia (galerie foto)

11 Nov 2018 1070

Marcel şi Ştefan Ilaşcu, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa Tată şi fiu, medalii de aur la Roma, la Campionatul Mondial ICO (galerie foto)

07 Nov 2018 3304

Meci internaţional în co-main event Ştefan Ilaşcu - Antonio Constantin, main event-ul galei „Dragon Fight“, de la Murfatlar (galerie foto)

06 Aug 2018 2553

Acum nu mai dă goluri, ci pumni! Uriaşul Raul Manoilă, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa Un fost handbalist debutează la Superkombat! (galerie foto)

20 Mar 2018 4523

A depăşit clubul care l-a dat pe Moroşanu Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, pe primul loc la Cupa României de Autoapărare (galerie foto)

08 Feb 2018 4035

Rezultatele galei Urban Legend de la Mamaia

29 May 2017 4010

La gala Urban Legend, de la Mamaia, se anunţă un spectacol deosebit

26 May 2017 2666

Tai-Chi-Do-Ryu Constanța, locul întâi pe cluburi la Cupa Kombat Academy, de la Pitești

21 May 2017 1825

Mădălin Crăciunică și Cosmin Mărcuță, victorioși Cristi Stoica a disputat finala piramidei galei WMF Supreme Fights

01 Apr 2017 4676

Luptătorii constănţeni şi-au spulberat adversarii la „Judgement Day” (video)

19 Nov 2013 3733