Monden

Sportiva din Constanţa Roxana Stan, cerută în căsătorie la Londra. „Xena“ şi viitorul soţ vor apărea într-un videoclip (galerie foto + document)


Tânăra Roxana Stan, din Constanţa, cunoscută pentru aptitudinile sale sportive (a făcut gimnastică artistică, dans sportiv, gimnastică aerobică, karate kyokushin şi fitness), fiind şi instructor sportiv la fitness, se va căsători în 2020.


Roxana are 21 de ani şi este împreună cu alesul inimii sale, Radu Cristian Suliap, de numai patru luni, dar acestea nu sunt impedimente în calea unirii destinelor celor doi în acest an, din moment ce se înţeleg de minune, de parcă s-ar şti de o viaţă! În plus, au aceleaşi pasiuni sportive, Radu practicând culturismul şi, la fel ca Roxana, având un corp bine conturat. Tânăra a fost cerută de soţie la Londra, unde Roxana a avut parte de o frumoasă surpriză!


„Emoţionantul moment s-a petrecut când am fost în vacanţă în capitala Angliei. Ajutat de mama soacră, Radu a pregătit o cameră superbă, unde, pur şi simplu, când am intrat, am început să plâng instantaneu. Însă eu am crezut că este o surpriză şi atât, nu credeam că mă va şi cere de soţie. Dar a îngenuncheat şi mi-a adresat întrebarea. Am fost amândoi extrem de emoţionaţi. Am spus un mare Da!“, a povestit Roxana Stan.

 

„O privire e de ajuns“


Radu este din Bucureşti, acolo unde, de luna viitoare, se va muta şi Roxana. În acest an, cei doi vor spune „Da!“ şi în faţa ofiţerului de Stare Civilă, iar nunta cea mare va fi probabil în 2021. „Suntem împreună de patru luni, dar ne asemănăm atât de tare, de parcă ne ştim de-o viaţă. O privire dacă aruncăm unul asupra altuia şi e de ajuns. Și mă respectă foarte mult, mă tratează ca pe o prinţesă“, a punctat Roxana. În ultimii ani, acesta a practicat fitnessul, ajungând să concureze, în 2017, şi la Campionatul Mondial de la Bistriţa, unde a ocupat locul 8 la fitness, categoria 16-23 ani, +1,63 m. Ulterior însă, mai multe probleme de sănătate au oprit-o de la sport, dând-o înapoi şi de la activitatea de instructor sportiv la fitness acreditat pe plan naţional, dar şi internaţional.
 

Xena Coach


Roxana face sport de la vârsta de trei ani. A început cu gimnastica artistică, a continuat cu dansul sportiv, iar apoi cu gimnastica aerobică şi cu fitnessul. După care a făcut Karate Kyokushin, disciplină pe care o perioadă a practicat-o în paralel cu fitnessul. Pentru felul în care arată şi pentru spiritul ei de luptătoare, prietenii i-au spus Roxanei „Xena“, precum în serialul TV. Adică Roxana Stan, „prinţesa războinică“ de la Constanţa. Iar de când a devenit instructor sportiv i se zice şi „Xena Coach“.
 

Demonstraţie de Bikini Fitness cu branula pe mână!


În vara anului 2016, Roxana a participat la o demonstraţie de Bikini Fitness cu ocazia întrecerii Strongman de la Mamaia, chiar dacă era bolnavă (suferind de enterocolită), iar pe mâna dreaptă avea branula! Roxana a susţinut atunci un program în faţa publicului alături de Diana Pivniceru şi de Diana Beatrix Oana, această demonstraţie fiind debutul ei la Bikini Fitness. În 2016, a ocupat locul întâi la întrecerea Beach Search Model de la Tiger Classic Bucharest şi s-a clasat pe poziţia a treia la Pro Nutrition, de la Dej, la bikini fitness.
 

Și-a dat jos ghipsul, a concurat şi a ieşit vicecampioană


În 2017, Roxana, sportivă legitimată la Champions Gym CSS5 Bucureşti, a ieşit vicecampioană naţională la fitrness, categoria junioare mici, la întrecerea de la Tg. Mureş, desi cu numai patru zile înainte de concurs suferise o accidentare, în urma căreia s-a ales la piciorul stâng cu un ghips de toată frumuseţea! Participarea la Naţionale părea compromisă, dar ambiţia şi hotărârea au ajutat-o pe tânăra sportive să nu se lase învinsă. „Cu patru zile înainte de concurs, în sala de antrenament, o tipă mi-a scăpat pe picior un disc de 25 de kilograme. Deşi toată lumea, prietenii şi cei din familie, mi-a zis să renunţ la a mai concura la Tg. Mureş, eu nu am dat înapoi. Mama n-a vrut să mă mai lase să merg la competiţie, însă eu am avut o nebunie. Mi-am scos singură ghipsul şi m-am prefăcut că pot să merg fără probleme, ca să îmi dea acordul să concurez. Muncisem un an şi îmi părea rău să renunţ tocmai acum. Plângeam de durere, dar în faţa tuturor râdeam şi spuneam că mă simt bine“, povesteşte tânăra.
 

Antrenorul de box şi eleva sa


Pe viitor, şi logodnicul Roxanei se gândeşte să concureze şi i-ar plăcea şi acesteia să revină în competiţii. Deocamdată însă, cei doi au alte planuri, primordială fiind oficializarea relaţiei lor şi tot ce ţine de organizarea acestui eveniment aparte. Până atunci însă, la finele acestei luni, cei doi vor apărea în videoclipul unei melodii, interpretând un antrenor de box (Radu) şi eleva sa (Roxana).


Citeşte şi:

„Prinţesa războinică“ Andreea Roxana Stan „Xena“ de Constanţa vrea să urce pe podium la Campionatul Mondial de fitness (galerie foto)

Editorial Fără să suferi, nu poţi deveni campion

Luptătoare la Oyama Club Constanţa Fosta gimnastă Andreea Roxana Stan caută gloria în Karate Kyokushin (galerie foto)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Xena“ de Constanţa Luptătoare! Roxana Stan apare în videoclipul melodiei „Fire“. Cine e antrenorul ei (galerie foto + video)

07 Feb 2020 3369

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 10 mai 2019

13 May 2019 1094

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 7 mai 2019

08 May 2019 1346

Volume dedicate celebrării Dobrogei care vor face istorie „140 de ani de la unirea Dobrogei cu România” şi „Localităţi ale judeţului Constanţa la 140 de ani de la unirea Dobrogei cu România”

12 Dec 2018 1715

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 2 noiembrie 2018

05 Nov 2018 913

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 1 august 2018

03 Aug 2018 1241

„Prinţesa războinică“ Andreea Roxana Stan „Xena“ de Constanţa vrea să urce pe podium la Campionatul Mondial de fitness (galerie foto)

17 Oct 2017 6050

Editorial Fără să suferi, nu poţi deveni campion

10 Apr 2017 2208

Roxana Stan, pe podium la fitness Şi-a dat jos ghipsul de la picior, a concurat şi a ieşit vicecampioană naţională! (galerie foto)

07 Apr 2017 8118

„Xena“ de Constanţa, susţinută şi de Strongman Roxana Stan a câştigat competiţia Beach Search Model de la Tiger Classic (Galerie foto)

07 Sep 2016 8273

Roxana Stan, „prinţesa războinică“ „Xena“ de Constanţa face karate şi evoluează la Bikini Fitness (galerie foto)

25 Aug 2016 7805

Luptătorii de la Oyama Karate Constanţa, 14 medalii la Cupa Budo Master (galerie foto)

06 Apr 2016 3614

Luptătorul Costin Mincu, de la Oyama Karate Constanţa, vicecampion balcanic (galerie foto)

15 Mar 2016 2358

CS Oyama Karate Constanţa participă cu doi sportivi şi o sportivă la Campionatul Balcanic

10 Mar 2016 3357

Luptătorii Matei Doreanu şi Robert Fătu, de la Oyama Karate, pe podium la Openul Moldovei (galerie foto)

22 Oct 2015 2685