Zi de naştere şi Valentine's Day Cadouri speciale primite de Clemenţa Garabet pe 14 februarie

14 februarie are o dublă semnificaţie pentru Clemenţa Garabet, fostă antrenoare de gimnastică din Constanţa (în prezent, pensionară), care îşi serbează ziua de naştere, dar marchează şi Valentine's Day. 
 
Cu o activitate îndelungată la CS Farul Constanţa, Clemenţa Garabet este căsătorită cu Hacic Garabet, fost preşedinte al FC Farul şi fost oficial şi la alte cluburi şi structuri din fotbal şi din rugby. Cei doi au o căsnicie fericită, iar în vara anului trecut au împlinit 30 de ani de mariaj. Hacic i-a făcut mereu surprize şi cadouri speciale Clemenţei în această zi.
 
„Cel mai frumos dar pe care mi l-a făcut până acum Hacic, cu acest prilej, a fost un elefant cu doi pui, din aur, spunându-mi că sunt eu, puternica familiei, cu cele două fete ale noastre“, povestea în 2014 Clemenţa Garabet. Apoi, în 2015, la invitaţia Nicoletei Profir, o fostă gimnastă pregătită de Clemenţa, cele două fiind apoi şi colege, ca antrenoare, soţii Garabet au petrecut o mini-vacanţă în zona Golfului.
 
Sursa foto: Facebook (Clemenţa Garabet)

Citeşte şi:

Fostul preşedinte al FC Farul îşi serbează şi ziua de naştere: Clemenţa şi Hacic Garabet au împlinit 30 de ani de căsnicie

Aniversare şi Valentines Day în Emirate: Clemenţa şi Hacic Garabet, despărţiţi de Simona Halep de o furtună de nisip (galerie foto) 

La mulţi ani şi pentru Bogdan Baciu!: De Valentines Day, antrenoarea Clemenţa Garabet îşi serbează ziua de naştere

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Emoționant! Prima promoție a Liceului nr. 5 (Decebal), întâlnirea de 50 de ani de la absolvire. Cunoscuți oameni de sport în acea generație (GALERIE FOTO)

17 May 2024 2621

Gimnasta Ioana Stănciulescu, de la CS Farul Constanța, medaliată la Cupa Mondială Challenge (GALERIE FOTO)

01 Jun 2022 1892

Imagini din urmă cu peste 30 de ani Hacic și Clemența Garabet. Sevastian și Simona Iovănescu. Nunți în sport la Constanța (galerie foto)

14 Apr 2020 11459

Gimnasta Silviana Sfiringu, din Constanţa, pe podium în Belgia, la turneul internaţional Top Gym (galerie foto)

26 Nov 2018 3038

Fiica lor cea mică, Adelina Bianca, a născut în SUA Soţii Clemenţa şi Hacic Garabet, bunici pentru a patra oară (galerie foto)

15 Oct 2016 6498

Gimnastele Constanţei, strălucitoare CSS1 - campioană naţională, CS Farul - medalie de argint (galerie foto + video)

02 Jul 2015 2616

Aniversare şi Valentine's Day în Emirate Clemenţa şi Hacic Garabet, despărţiţi de Simona Halep de o furtună de nisip (galerie foto+video)

25 Feb 2015 5311

La Mulţi Ani şi pentru Bogdan Baciu! De Valentine’s Day, antrenoarea Clemenţa Garabet îşi serbează ziua de naştere

14 Feb 2015 3406

Fiica cea mică a Clemenţei şi a lui Hacic Garabet Adelina Bianca Garabet, declarată femeia anului în SUA

02 Aug 2014 6416