Gigi Becali Daca situatia era inversata, Dinamo ar fi luat campionatul

Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat, joi seara, la Sport.ro, ca daca situatia ar fi fost inversata, iar Dinamo ar fi putut lua titlul dupa un meci cu Steaua, atunci ros-albii ar fi iesit campioni. "Daca situatia era inversata, Dinamo lua campionatul. Spun asta pentru ca vreau sa-i vrajesc pe jucatorii de la Dinamo, sa-i sensibilizez. Ganditi-va ce ar insemna pentru Dinamo sa ajunga CFR inaintea lor in Liga Campionilor. Ar rade si curcile de ei. Ei au rautatea sa bata Steaua, sunt complexati in fata Stelei. Pe cati i-a batut in returul asta Dinamo in Stefan cel Mare, ca sa bata pe Steaua?", a spus Becali. Gigi Becali este increzator intr-o victorie a echipei sale duminica. "Dinamovistii au intrat in cantonament de joi? Sunt nebuni. Ai nostri intra sambata. Cred ca o sa batem, va fi 1-0, cred eu. Dam gol pe contraatac si ne inchidem apoi. Bine, pot sa dea si ei un gol in minutul 92, sa facem 1-1. Cei de la Dinamo sunt disperati sa ne bata", a comentat Becali. Patronul Stelei a spus ca meciul va fi corect. "Ei sunt bolnavi de scenarita. Vezi Doamne sa nu aiba influenta Giovanni asupra jucatorilor dinamovisti. Giovanni mi-a spus: ", a adaugat Becali. Oficialul stelist a vorbit si despre lupta pentru evitarea retrogradarii: "Daca ar fi sa aleg intre Gigi Netoiu si Gloria Buzau, as alege Buzaul".

Scris de: {autor}MFX{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Situație disperată, semnalată autorităților din Constanța Investitorul RENT MOB.RO SRL, acuzat că pune în pericol viața a zeci de locatari pe strada Ionel Teodoreanu din cartierul Palazu Mare (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 2618

Mobilizare exemplară pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina. Mai multe familii cazate la Năvodari, Mamaia și Constanța (GALERIE FOTO)

26 Feb 2022 4417

Apel disperat! Un copil a dispărut pe plaja Modern din Constanţa

06 Aug 2018 3072

Disperaţi! Doi părinţi din Constanţa au solicitat şi au obţinut evacuarea din casă a fiului înfiat

10 May 2018 8016

UPDATECopil de doi ani, dispărut fără urmă. A fost solicitat elicopterul

28 Apr 2018 2897

Salvator și în timpul liber. Un pompier aflat în concediu a intervenit la stingerea incendiului de la Poarta Albă (video)

05 Dec 2017 7619

Editorial Uniţi salvăm toată România! Strada mai are multe probleme de rezolvat!

07 Feb 2017 2290

Bancul zilei Un evreu se muta intr-un orasel de...

19 Aug 2016 3850

Clienții cu credite în franci elvețieni fac un miting în Piața Victoriei

09 Jun 2015 2058

Soluţia - construirea unui canal de scurgere Sute de terenuri inundate la Cochirleni, oameni disperaţi şi o situaţie ce pare fără ieşire

02 Apr 2015 3372