Aliss Andreescu sărbătoreşte astăzi ziua de naştere

aliss_andreescu.jpgInspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, Aliss Andreescu, împlineşte astăzi 56 de ani.

Aceasta s-a născut în localitatea Basarabi, a absolvit Universitatea "Babeş Bolyai" din Cluj Napoca, Facultatea de Istorie-Filosofie, specializarea Filosofie. A fost profesor de ştiinţe socio-umane la Colegiul ,,Nicolae Titulescu" din Medgidia, la Grup Şcolar CFR Constanţa, la Liceul Militar de Marină ,,Al. I. Cuza" Constanţa, la Grup Şcolar Industrial de Marină Constanţa, la Grup Şcolar ,,G. Emil Palade" Constanţa şi la Colegiul Comercial "Carol" Constanţa. În perioada 1994 - 2010 a fost inspector ştiinţe socio-umane învăţământ special şi special integrat, în cadrul ISJ, iar de pe 8 septembrie este inspector general.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

lege si fara de lege

14 Jan, 2011 22:40

Doamna Inspector poate faceti o vizita inopinanta la liceul N.Balcescu din Medgidia,si mai precis la clasele a IX-a,pentru a discuta despre limbajul folosit la ora de unele cadre didactice:"proasta dracu proasta,ia mana de la fofoloanca,sunteti prosti de crapa pamantul sub voi,sunteti facuti in eprubeta.Iar o anumita doamna diriginta este dictatoare,tipa si bate cu palma in catedra la parinti in timpul sedintelor cu acestia,si ne ameninta copiii ca pixul este la ea in mana.Ar fi bine ca o comisie externa sa verifice lucrarile si tezele elevilor din clasele aIX-a la disciplinele matematica-prof.Gatachiu si romana-prof.Nicola Daniela.Acesti profesori isi iau salariile de pe urma acestor prosti.Tind sa cred ca mi-am dat copilul la liceul de prosti.Imi pare rau ca am fost dezinformati cu privire la oportunitatile oferite de acest liceu.Copilul meu a optat pentru acest liceu pentru a-si croi un drum in viata,pentru a studia mai departe si a avea o cariera,dar am constat ca nu va fi decat un copli prost...sau se va destepta daca il meditez la cei doi profesori?Eu inteleg criza economica in care ne aflam cu totii dar nici chiar asa sa ne razbunam pe copiii,saracii nu au nici o vina.

gradina

08 Dec, 2010 20:59

credeam ca in inspectorat lucreaza oameni competenti, care se sesizeaza atunci cind sint informati de un ziar,sau sint informati de oamenii dintr-o localitate, despre ispravele asa zis directoarei care este angajata fara vechime necesara si pe deasupra este prinsa facind amor in cancelaria scolii din gradina,iar inspectoratul nu s-a sinchisit nici macar sa analizeze situatia.de ce doamna andreescu,e cumva de vina culoarea politica?

cadru didactic

19 Nov, 2010 22:00

la noi in localitatea gradina,face legea asa zis primarita care si-a angajat nepoata pe functia de director neavind experienta necesara, de vechime numai incape vorba si culmea prostiei a fost prinsa facind amor in cancelarie. doamna aliss andreescu,de ce nu se iau masuri,se tine cont cumva de culoarea rosie.ati fost instiintata de jurnalisti.

gradina

11 Nov, 2010 18:57

doamna aliss andreescu un sincer la multi ani,si cem doresc mie va doresc si dumneavoastra.multa sanatate si fericire. va rog rezolvati cazul asa zis directoarei din gradina care nu face deloc onoare localitati noastre.

Petre Andrei

09 Nov, 2010 13:27

De ce oare in Romania se perpetueaza NUMIRILE pe functie si nu CONCURSURILE ? Dna Andreescu este in INSPECTORAT din 1994. Se stie ca orice om tinut in functie prea mult devine mai putin bun. O respect, este fina, este o doamna, dar, acum, vedem ca lucreaza cu aceleasi arme ca si alti predecesori. Din pacate, politicul de doi bani isi pune amprenta peste tot, si la angajarea DOAMNEI de serviciu. Chiar daca indraznesc sa mixex mesajul de LA MULTI ANI cu aceste remarci, chiar daca contextul nu era cel potrivit, trebuie sa constat ca dna Inspector SEF si colectivul format din membri slugarnici, pupincuristi (fata de cei anteriori au schimbat doar fesele), se indeparteaza si mai mult de ceea ce ar fi trebuit sa fie menirea lor. Pacat ca a trebuit sa se ajunga la cel mai inalt nivel in tara asta pentru un prapadit de post de inspector. Asa ne trebuie daca am vrut sa traim bine. Dragi profesori, onorati-o pe fosta doamna cu un mesaj de la multi ani, il merita. Dar, regretati ca un om bun s-a dovedit ca nu este cu nimic mai prejos decat precedentii sai. Si, sa nu neglijam, echipa obiedienta, care, dupa ce a fost aleasa pe spranceana, dupa competente..., executa fara sa comenteze ordinele primite, exact cum faceau si cei anteriori.

DIDACTICUL

09 Nov, 2010 12:28

D-EI ANDERSCU LA MULTI ANI CU SANATATE, D_EI RADU ECATERINA II DORESC SA AIBA PARTE DE TOT CE I-A URAT D-EI ANDRESCU

" Papua Noua Guinee "

09 Nov, 2010 00:50

Pentru ca sunt primul care-ti face urari,ce sa-ti spun de ziua ta ?...Sa-ti dea Dumnezeu ceea ce ai dat tu altora in ultimile zile, si pentru ca esti filosof, sa-ti dea Dumnezeu multa minte si capacitate de analiza si sinteza pe care nu le ai, sa-ti dea Dumnezeu echidistanta de care ai nevoie, intelepciune ( deee...esti filosof si doctor ), sa-ti mai dea Dumnezeu si mai multa avere fata de declaratia ta de avere de pe site, pentru ca, dupa moartea ta sa aiba cine se bate pentru ea, sa-ti mai dea doua pahare de sampanie maine sa dai noroc cu dna. prof. Buhaiev si sa sorbiti sampanie in slujba dragostei si iubirii privindu-va in ochi una pe alta, sa-ti dea Liana Manzu un buchet de lacramioare din import pentru a intelege lacrimile ei de dragoste pentru tine si P.D.L., sa-ti mai dea Dumnezeu minte multa pentru a intelege ca PUTEREA SI AVEREA SUNT TRECATOARE, dar OMENIA ESTE CEVA FOARTE MARE, uneori este chiar o filosofie adevarata daca ai ratiune umana...in rest, sa-ti cante lautarii manele si MULTI ANI TRAIASCA !!!

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Certificat de urbanism obținut de firma cumnatei lui Adrian Bâlbă pentru alipirea unor terenuri

24 Nov 2023 1007

RAJA Constanța Atenție, se oprește apa în mai multe zone! Care sunt acestea

24 Oct 2023 1736

RAJA Constanța Mai multe zone din Constanța rămân fără apă la robinete!

23 Oct 2023 5461

RAJA Constanța Atenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța! Care sunt acestea

19 Oct 2023 1075

RAJA Constanța Consumatorii de pe mai multe străzi din municipiu, fără apă la robinete

14 Sep 2023 827

A decedat la Constanța Aurelian Andreescu, interpretul care a debutat la prima ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară de la Mamaia

22 Jul 2023 7649

Lista deținuților politic exterminați la lucrările de la Canalul Dunăre - Marea Neagră! Studiu de caz lagărul Capul Midia! (FOTO+VIDEO)

13 Jul 2023 1700

Asociația Foștilor Detinuți Politic - filiala Constanța își va alegea noua conducere, sâmbătă, 1 iulie 2023

16 Jun 2023 1335

Lista deținuților politic exterminați la lucrările de la Canalul Dunăre - Marea Neagră! Studiu de caz Lagărul 9 Culme (FOTO+VIDEO)

13 Jun 2023 1984

Lista deținuților politic exterminați la lucrările de la Canalul Dunăre - Marea Neagră! Studiu de caz - lagărul de la Galeșu (FOTO+VIDEO)

06 Jun 2023 1609

Lista deținuților politic exterminați la lucrările de la Canalul Dunăre - Marea Neagră! Studiu de caz - lagărele Medgidia și Poarta Albă (Foto+Video)

31 May 2023 4623

Momente emoționante la Poarta Albă, la inaugurarea „Muzeului în aer liber”, închinat deținuților politic exterminați de regimul comunist (FOTO+VIDEO)

26 May 2023 1808

LIVE Inaugurarea „Muzeului în aer liber” din incinta Memorialului Poarta Albă (GALERIE FOTO +VIDEO)

25 May 2023 1900

Avarie RAJA în Constanța. Cine a rămas fără apă la robinete

04 Apr 2023 1411

Avarie RAJA. Ce constănțeni nu au apă la robinete

31 Mar 2023 1337