Politic

Bogdan Huțucă (PNL) “Înainte ca PSD-iștii de la Constanța să numească Guvernul PNL „gropar”, ar fi bine să lase din mână lopata cu care lovesc de 20 de ani”


Liberalii răspuns atacurilor social- democraților constănțeni pe tema măsuri iresponsabile, prin care guvernarea liberală calcă în picioare dreptul celor patru milioane de turiști care au vizitat doar anul trecut litoralul românesc.

PSD afirma că turismul reprezintă un procent important din economia județului, iar atitudinea executivului liberal față de această realitate denotă faptul că nu le pasă de oameni.
Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă afirmă că de când a început pandemia de COVID-19, PSD încearcă, sub orice formă, să genereze o stare de panică în rândul cetățenilor.
“Speculează, aproape zilnic, temerile oamenilor prin tot felul de fake news și scenarii apocaliptice.

În momentul de față, traversăm o perioadă problematică și îndoielnică, pe care Guvernul României este obligat să o gestioneze cu grijă și responsabil, fără a pierde din vedere protejarea sănătății oamenilor și salvarea economiei. Comparativ cu Europa de Vest, care a avut decența să se îngrijească de sistemul medical, la noi s-a întâmplat invers. Fondul de Rezervă al statului a fost golit de PSD, sistemul medical lăsat într-o formă dezastruoasă, fără echipamente de protecție pentru cadrele medicale și fără aparatură necesară. ”Guvernele de buzunar” ale lui Dragnea au lăsat țara de izbeliște și bugetul ciuruit. Guvernul PNL a trebuit să recupereze un decalaj de 30 de ani în doar câteva luni. Și a reușit! Pe lângă aceasta, au fost create și programe de protecție socială, precum șomajul tehnic, astfel încât nimeni să nu rămână in urmă. De asemenea, a fost creat cel mai mare program de susținere a IMM-urilor din România, toate acestea sub o presiune a timpului. Un Guvern responsabil va veni mereu în sprijinul cetățenilor și va susține economia, ceea ce face PNL în această perioadă dificilă. Colegii mei din Guvern înțeleg și situația sensibilă din domeniul turismului și, din acest motiv, au prelungit valabilitatea voucher-elor de vacanță. Mai mult, Guvernul PNL are la dispoziție un miliard de euro de la Uniunea Europeană, prin care să susțină și nevoile stringente ale antreprenorilor și ale investitorilor din turism. Guvernul va propune in perioada următoare și alte măsuri importante pentru antreprenorii din domeniul HORECA.

În aceeași ordine de idei, urmașii lui Mazăre și ai lui Constantinescu sunt ultimii care ar trebui să deschidă gura și să vorbească despre „gropari” și „gropi”. Înainte ca PSD-iștii de Constanța să numească Guvernul PNL „gropar”, ar fi bine să lase din mână lopata cu care lovesc orice inițiativă de bun-simț din municipiul și județul nostru, de 20 de ani”, afirmă deputatul liberal.


Citește și:

PSD Constanța cere Guvernului ridicarea restricțiilor de circulație pe teritoriul României
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce spune Primăria Constanța despre groapa de deșeuri inerte din Portul Constanța, subiect ajuns în atenția Ministerului Mediului!

06 Jun 2020 332

Inspectoratul de Stat în Construcții a amendat Primăria și CLM Constanța pentru PUD-ul și documentația unui bloc de zece etaje din Palazu Mare (document)

06 Jun 2020 1683

Interviu cu președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă, „Sprijinirea angajaților și angajatorilor sunt baza relansării economiei“

04 Jun 2020 1555

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Măsurile active pentru sprijinirea angajaților reprezintă garanția pentru relansarea economică“

04 Jun 2020 541

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă “Depozitul de deșeuri inerte din port, transformat cu girul primăriei în groapă de gunoi. Am sesizat Ministerul Mediului”!

04 Jun 2020 2378

Inițiatorii platformei „Împreună, Constanța va răsări“, acțiune caritabilă de Ziua Copilului (galerie foto)

01 Jun 2020 727

Bogdan Huțucă (PNL) “Programul guvernamental IMM Invest a fost simplificat! “

30 May 2020 2094

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada

29 May 2020 1110

Este ședință de CLM. Consilierii liberali au anunțat că se vor opune mai multor proiecte de pe ordinea de zi

29 May 2020 805

Bogdan Huțucă „PNL va aloca cele mai bune resurse și cei mai buni specialiști pentru a atrage fondurile europene necesare pentru construcția Spitalului Regional”

27 May 2020 1535

Proiectul înființării Spitalului Regional Militar în Constanța, aprobat în Camera Deputaților. MApN îl va construi din fonduri europene și guvernamentale!

27 May 2020 1505

Moțiunea simplă împotriva ministrului Educației, Monica Anisie, a fost adoptată de Camera Deputaților

27 May 2020 591

Bogdan Huțucă (PNL) „Pentru viitorul primar al Constanței, și sper că va fi un primar liberal, fondurile europene trebuie să reprezinte o prioritate”

27 May 2020 2611

Camera Deputaților. Monica Anisie „Şcoala românească e sub nivelul provocărilor generaţiilor actuale de elevi“ (video)

25 May 2020 499

Camera Deputaţilor dezbate astăzi moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei

25 May 2020 1775