Congresul Partidului Popular European va avea loc anul viitor la Bucureşti





Congresul Partidului Popular European (PPE) va avea loc la Bucureşti pe 6 şi 7 martie 2024.

PNL informează într-o postare pe Facebook că la congresul PPE vor participa toţi şefii de state şi de guverne şi preşedinţii de partide din partea PPE, alături de preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, şi toţi comisarii europeni care fac parte din familia politică.


"Decizia celei mai mari familii politice europene de a veni la Bucureşti are la bază caracterul puternic pro-european al tuturor deciziilor luate de România şi de PNL în ultimii ani. Congresul PPE la Bucureşti reprezintă şi un semn de solidaritate al UE cu România şi cu statele aflate în vecinătatea războiului declanşat de Rusia în Ucraina. Este un mesaj clar că liderii UE sunt alături de noi şi vor să ne sprijine şi mai mult", potrivit europarlamentarului PNL Siegfried Mureşan care este vicepreşedinte al grupului PPE din Parlamentul European.

Citește și: 

Pe cine propun PNL și PSD la Curtea de Conturi și ANCOM

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputatul Bogdan Huțucă - „România, în aceste două zile, este inima politică a Europei“

06 Mar 2024 783

Congres PPE Bogdan Huțucă (PNL) - „Organizarea acestui eveniment în țara noastră reflectă importanța PNL în cadrul familiei politice europene"

03 Mar 2024 728