Constanta - mai curata de Paste

1175714293.jpg

In cadrul actiunii "Curatenie de Paste", prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, impreuna cu un numar insemnat de pensionari, elevi si jandarmi, a participat la salubrizarea zonei cuprinse intre complexul comercial TOM si localitatea Ovidiu. Conform declaratiei prefectului, aceasta actiune este necesara pentru schimbarea imaginii Constantei, noi fiind cei care influentam modul in care aceasta este proiectata. Culetu a mai cerut de cateva ori autoritatilor locale sa ia masuri in ce priveste curatenia, insa nimeni nu a miscat niciun deget, de aceea a organizat chiar el aceasta actiune. Cu un sac de gunoi in mana si imbracat adecvat, in fruntea ecologistilor voluntari de ocazie s-a aflat chiar prefectul Danut Culetu, care a muncit cot la cot cu tinerii si a dat dovada de multa agilitate.

In cadrul actiunii "Curatenie de Paste", prefectul Danut Culetu, impreuna cu un numar insemnat de pensionari, elevi si jandarmi, a participat la curatarea zonei cuprinse intre complexul comercial TOM si localitatea Ovidiu. Aceasta suprafata a fost impartita in trei portiuni, in care au fost distribuiti politisti, jandarmi, elevi si pensionari. Profitand de vremea frumoasa, 150 de membri ai Clubului Pensionarilor PNL, 150 de elevi de la Grupul Scolar Ovidiu si mai multi angajati ai structurilor Ministerului Administratiei si Internelor au inceput operatia de curatire a zonei, incepand cu ora 10 a diminetii. Cu un sac de gunoi in mana si imbracat in haine adecvate, in fruntea lor se afla chiar prefectul Danut Culetu, care a muncit cot la cot cu tinerii si a dat dovada de multa agilitate. Acesta a fost intrebat daca si acasa se ocupa de astfel de treburi gospodaresti, insa a explicat ca nu are timp de asa ceva, fiind mai mult plecat. Atmosfera in care s-a desfasurat activitatea a fost una de buna dispozitie, iar prefectul judetului Constanta a demonstrat ca dispune de un bogat simt al umorului si a fost tot timpul pus pe sotii. Cat despre aceasta actiune, care este una destul de importanta pentru imaginea orasului nostru, reprezentantul Guvernului a declarat: "Este absolut necesar, iar imaginea noastra este cea pe care o proiectam, chiar si atunci cand cei care ne viziteaza vad aceste campuri pline de gunoaie. Este important pentru noi sa facem asemenea actiuni, mai ales acum, in apropierea sarbatorilor de Paste. Noi nu meritam imaginea pe care unii cetateni vor sa o proiecteze atunci cand arunca gunoaie pe camp, iar autoritatile trebuie sa dea dovada de responsabilitate si de atitudine. Cred ca este momentul sa schimbam aceasta imagine, mai ales ca este vorba de un drum national si este cartea noastra de vizita". Prefectul Danut Culetu a mai declarat ca a sesizat de mai multe ori autoritatile locale si le-a cerut acestora sa ia masuri pentru a curata zonele pline de gunoaie, insa nu a vazut nicio reactie din partea lor. La aceasta actiune au mai fost prezenti Petre Trandafir, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Romeo Tecau - seful Serviciului Regim Permise si Inmatriculari Auto, si secretarul Prefecturii Constanta, Claudiu Palaz.

Scris de: {autor}Daniel ALBU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Vasilicăi Olteanu secretar general UAT la Comuna Siliștea (DOCUMENTE)

02 May 2024 394

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Simonei Elena Radu, consilier achizițiii publice la Comuna Cerchezu (DOCUMENTE)

02 May 2024 405

ACS Power Gym Constanța Medalii de aur la Campionatul Balcanic pentru Elena Novac, laureată cu titlul de campioană absolută la Fitness Challenge (GALERIE FOTO)

02 May 2024 1038

Declarații de Avere Constanța Camelia Cumpănașu, secretar general al Comunei Poarta Albă deține două autoturisme (DOCUMENTE)

02 May 2024 312

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Vioricăi Utu, inspector superior la Comuna Amzacea (DOCUMENTE)

02 May 2024 278

Înroșirea ouălor de Paști se face în Joia Mare

02 May 2024 336

Cea mai simplă rețetă de drob de miel. Rețeta pas cu pas

02 May 2024 679

Premiile UNITER se decernează în această lună Până când pot fi votați Ramona Niculae și Ștefan Mihai, nominalizații Teatrului de Stat Constanța

01 May 2024 558

Muzeul de Artă Populară Constanța Pregătiri pentru întâmpinarea paștelui

01 May 2024 320

Academia Navală achiziționează servicii de asigurare pentru voiajul Navei Școală „Mircea“ din anul 2024! Iată de la cine

01 May 2024 373

Cursul pentru jurnaliștii care transmit din zone de conflict, ediția a XX-a, organizat la Constanța

01 May 2024 341

România intră în zona producătorilor de armament de calibru!

30 Apr 2024 502

Recomandări pentru sezonul turistic 2024 în Rezervația Biosferei Delta Dunării

30 Apr 2024 410

Arhiepiscopia Tomisului așteaptă mii de credincioși, în noaptea de Înviere (VIDEO)

30 Apr 2024 413

LIVE-VIDEO Pastorala de Paște a Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie „Sărbătoarea Religioasă este comuniunea lui Dumnezeu cu oamenii, a Pământului cu Cerul, a îngerilor cu oamenii” (FOTO)

30 Apr 2024 1003