UPDATE Demisie în bloc la PSD Valu lui Traian! Întreaga organizație s-a alăturat Partidului Național Liberal. Ce spune Mirela Matichescu

Organizația PNL Valu lui Traian anunță că astăzi, 27.03.2024, întreaga organizație PSD Valu lui Traian a decis să se alăture Partidului National Liberal.

Potrivit PNL Valu lui Traian, atât tinerii înscriși în PSD cât și seniorii social democrați au demisionat astăzi în bloc și au decis să vina alaturi de actualul primar al localității, Mitroi Florin.

„Decizia celor care au aderat astăzi la PNL a fost luata în semn de sprijin necondiționat atât pentru candidatul PNL la primăria comunei, Iurea Iulia, cât și pentru candidatul la presedentia Consiliului Județean Constanta, Florin Mitroi.

Nu putem decât să ne bucuram de faptul că oameni valoroși au decis să ni se alăture, aceasta mișcare confirmand încă o data că politica cetățenilor este cea mai importanta, culoarea politica trecând în plan secund.

Și nu în ultimul rand , este o noua recunoaștere a meritelor echipei PNL Valu lui Traian și o promisiune de continuitate în echilibru.

Mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat și menținem întotdeauna ușa larg deschisa pentru cei care vor să puna alaturi de noi bazele unui județ deschis, atractiv pentru investitori și în continua dezvoltare“ - au mai precizat reprezentanții Organizației PNL Valu lui Traian.

UPDATE:

Mirela Matichescu, fost președinte al Organizației PSD Valu lui Traian a precizta pentru ZIUA de Constanța că nu a demisionat și rămâne în PSD.  

Citește și: 

Vergil Chițac și Florin Mitroi, validați în ședința BPN al PNL

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputata Cristina Rizea, aleasă oficial președinte al organizației PSD Valu lui Traian

06 Apr 2024 779

Organizația de tineret a PSD Murfatlar a trecut în corpore la filiala PNL din localitate

28 Mar 2024 1520

Deputatul constănțean Cristina Rizea s-a înscris în Partidul Social Democrat. Va candida la Primăria Valu lui Traian (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1856

LIVE.Imagini de la eveniment. Mobilizare generală la Constanța. Zeci de persoane pleacă spre București unde vor participa la protest (galerie foto+video)

10 Aug 2018 4444

Alegeri locale 2016 Iată rezultatele preliminare din Valu lui Traian

06 Jun 2016 5741

Ar fi tras cu pistolul în Piaţa Tomis III Fost consilier local PSD, condamnat definitiv la închisoare cu executare

11 Sep 2015 2537

Fost consilier local PSD, condamnat după ce a tras cu pistolul în Piaţa Tomis III

06 Dec 2014 3887

Cine sunt primarii din Constanța care vor să migreze la PSD

21 Sep 2014 2493