Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța a anunțat că Ministerul Dezvoltării a dat aviz favorabil proiectului de construire a spitalului de pediatrie




Proiectul de construire a spitalului de pediatrie ”Dr. Alexandru Pesamosca”, realizat de către Direcția de Sănătate Publică Constanța, avansează și de curând a primit aviz favorabil de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrație, susține președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

„Urmăresc îndeaproape evoluția proiectelor de investiții din județul Constanța, în special a celor din domeniul sănătății, pentru că sunt angajamente asumate de PNL, pe care le vom îndeplini. Construirea unui spital de pediatrie este un pas important pentru asigurarea serviciilor medicale de calitate pentru copii, dar și pentru familii. Îmi pun speranța că acest proiect va fi realizat prin implicarea tuturor factorilor responsabili, atât la nivel local, dar și cu sprijin la nivel guvernamental.

Direcția de Sănătate Publică Constanța și-a asumat un proiect curajos și necesar pentru Constanța, proiect ce va veni în întâmpinarea nevoilor medicale ale copiilor din județul nostru și va putea avea un impact semnificativ în îngrijirea sănătății acestora, deoarece aceasta este o investiție în viitorul sănătății publice,” a adăugat președintele PNL Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.