Ismail Turan, de la Vila la Vilicon

Afaceristul Ismail Turan, fost administrator al SC Vila SA, a devenit unic asociat al SC Vilicon Constanţa SA.

Pe 30 iulie a.c., asociaţii Anina Corina Radu, Elena Mustaţă, Levens Ismail, Marius-Călin Belc şi Cristian Zelcă s-au retras din afacere, lăsându-i locul lui Turan.

Prin aceeaşi hotărâre s-a decis revocarea Consiliului de Administraţie format din Marius-Călin Belc şi Cristian Zelcă, dar şi al comisiei de cenzori, din care făceau parte Cristian Vanghele, Maria Bogdan şi Cristina Regep. De pe 30 iulie, Ismail Turan a devenit preşedintele CA-ului Vilicon Constanţa şi a fost mandatat să întocmească, să semneze şi să depună actul constitutiv la Registrul Comerţului. Societatea de construcţii Vila SA a ţinut prima pagină a gazetelor anilor '90 în mai multe scandaluri legate de calitatea lucrărilor efectuate. În 1993, CNM Petromin SA a apelat la serviciile Vila SA pentru realizarea unor locuinţe de serviciu pentru angajaţii companiei. Blocul Petromin s-a ridicat în cartierul Faleză Nord, însă angajaţii societăţii nu aveau să mai locuiască în acele apartamente. Pentru recuperarea banilor, blocurile Vila au fost scoase la licitaţie, procedură la care a participat, ca ofertant, şi Vilicon-ul, bănuit de pe atunci ca făcând parte din universul afaceristic al lui Turan. Iată cum, la 17 ani de la „afacerea" cu Petromin-ul, Ismail Turan revine „pe piaţă". Potrivit Registrului Comerţului, afaceristul turc este încă implicat în SC Vila SA, dar şi în Reihan Confexim.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

nicu grigore

22 Dec, 2012 16:01

din " start " vreau sa transmit simpaticului si inteligentului meu fost coleg de liceu ,ISMAIL TURAN ,cele mai sincere salutari de bine , respect si implinirea tuturor dorntelor , numai bine pentru el si familie ! cu bine ,NICU GRIGORE

Articole asemanatoare

Doi cetăţeni turci rămân după gratii pentru infracţiuni care vizează pescuitul comercial şi neautorizat

03 Sep 2016 1936

Doi cetăţeni turci, bănuiţi de încălcarea mai multor legi privind pescuitul, rămân după gratii la Constanţa

15 Jul 2016 2061

Propunere de arestare preventivă pentru doi cetăţeni turci bănuiţi de încălcarea mai multor legi privind pescuitul

23 May 2016 2175