Liberalii merg pe mâna lui Timoaşcă la conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa

Pe data de 7 octombrie, Nicolae Timoaşcă a fost numit comisar-şef interimar al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. Numirea a fost făcută prin Ordinul 349 al preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Bogdan Cristian Nica. La momentul respectiv a fost precizat faptul că Timoaşcă asigură interimatul instituţiei până la organizarea concursului de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.
De menţionat este că Nicolae Timoaşcă activează în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa de peste 30 de ani.
Imediat după numirea sa a fost vehiculat zvonul conform căruia liberalii constănţeni - căci PNL-ului îi revine, potrivit protocolului USL, această instituţie - l-ar susţine, pentru această funcţie, pe consilierul judeţean Sorin Mocianu. Atâta doar că, potrivit unor surse din interiorul PNL, varianta Sorin Mocianu nu este viabilă pentru şefia comisariatului. Conform acestor surse, PNL ar vrea să îl menţină la conducerea instituţiei pe Nicolae Timoaşcă, pe care îl consideră un profesionist.
La momentul numirii, Timoaşcă a mărturisit că atunci când va fi organizat concursul, fără îndoială se va înscrie în cursă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La judecată cu CRPC Regiunea Sud-Est Galaţi. De ce se consideră nedreptăţiţi trei comisari din Constanţa

21 Mar 2017 2700