LIVE TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. Mohammad Murad, Ovidiu Cupșa și Bozdoacă Aura, prezenți




 
  • Partidul AUR, filiala Constanța, organizează astăzi, 09.05.2024, joi, o conferință de presă.

Astăzi, 9 mai 2024, partidul AUR, filiala Constanța, organizează o conferință de presă.

La întrunire se dezbat probleme de interes național și local, la conferință participând candidatul AUR la CJ Constanța - Mohammad Murad, candidat AUR Primăria Constanța - Ovidiu Cupșa, candidat AUR Primăria Hârșova - Bozdoacă Aura.


UPDATE.

Ovidiu Cupsa ia cuvântul:

„E prima conferință de după Paște și ultima conferință înainte de campania electorală. Aș fi vrut să încep cu câteva lucruri plăcute dar așa last minute vreau să încep cu un lucru care se întâmplă azi în Constanța. A doua zi de Paște am fost la un centru de tip familial, centrul Decebal, cu câteva cadouri pentru copiii de acolo. Niciodată nu am ținut post  pentru că binele se face relativ în liniște.

Sunt lucruri firești și ne gândim la cei care au o situație defavorizată. Am fost și la altele dar nu asta e ideea

DGASPC a făcut o postare în care au pus că am fost acolo și că am dat un mic spectacol artistic cu copiii mei și am donat pachetele și cărți. Chiar dacă PSD s-a dus cu tinerii cu embleme de partid, atunci nu s-a sesizat nimeni, dar astăzi fac presiuni asupra doamnei și că vor să o dea afară
Că de ce a postat direcția așa ceva. Spun ca românii să știe că încă astăzi se fac presiuni asupra oamenilor pentru că au o opțiune politică. Sper să înțelegeți gravitatea acestui fapt. Din punctul meu de vedere e o presiune de tip bolșevic. A avut alaltăieri tragerea la sorți sau ieri. Eu personal, ca și candidat sunt pe poziția numărul 1 și poate e un semn. Iar la consilieri locali avem poziția 3. 

În perioada următoare vom lansa împreună programul de guvernare locală și județeană, pe data de 15 mai, la ora 18.”

„Îmi păstrez aceeași dorință de a discuta cu domnul Chițac față în față să discutăm problemele orașului”

„Apar tot felul de sondaje mincinoase și le spun contracandidaților mei - noi facem sondaje interne periodice și știm cum stăm. Noi nu dăm publicității toate sondajele. Dar eu invit să vină cu sociologii lor și cu sociologii noștri să pună bazele de date la un loc. Nu mai pot manipula opinia publică! Îmi păstrez aceeași dorință de a discuta cu domnul Chițac față în față să discutăm problemele orașului.”

Aura Bozdoaca ia cuvântul.


„Candidez la primăria orașului Hârșova din partea AUR. Am o experiență în administrație de peste 28 de ani. Am absolvit o facultate de drept și din 1996 am fost misionar în Instituția Prefectului cu mici pauze. Pentru că sunt hârșoveancă ca și am crescut acolo, în fiecare moment al vieții mele gândul și toată activitatea mea din afara carierei din administrație a fost acolo. Anul acesta, din dorința sinceră de a schimba lucrurile am decis să îmbrățișez cariera politică. Singurul partid care a avut încredere în mine este AUR. Sper să reușim împreună cu reprezentanții județului și cu locuitorii orașului.În ultima lună mi-au demonstrat ca își doresc schimbarea pentru că Hârșova este un oraș îmbătrânit. Oamenii își doresc lucruri foarte aproape de activitățile zilnice și care pot fi realizate foarte ușor. Echipa mea este formată din 20 de consilieri care nu au făcut politică niciodată și nu au fost înscriși in niciun partid politic. Ei fac parte din toate domeniile de activitate. Avem medici, asistenți dar și un șofer de tir care știe cum e viața grea

Mohammad Murad:

„Bună ziua tuturor! Astăzi se încheie capitolul precampanie și trecem de mâine la campanie.Eu cred într-un lucru care face parte din valorile europene - trebuie să căutăm să facem un proiect și o bază care să gestioneze metalul și cărbunele pentru a evita alte războaie și să pună bazele Uniunii Europene, după cum se arată în declarația care a stat la bazele UE.Cele mai importante valori morale ale Europei încep să fie atacate și sunt multe țări care nu țin la ele. Vedem că din păcate sunt anumite persoane care folosesc instituțiile în interesele lor. Libertatea de exprimare este aproape nulă. Oamenii sunt speriați să nu vadă primarul că vorbesc cu noi prin sate. Dacă vorbim de modul în care se comportă ceilalți primari este trist.Trebuie să avem respect unul față de altul, să avem un dialog civilizat, iar Constanța este cel mai interesant oraș și județ. 80% din droguri intră în Romania prin Constanța. Este o situatie alarmantă.



Hoții sunt de două feluri - primul este care pune ochii pe tine și fură din casă, mașina, buzunar. Și se mișcă tot statul ca să-l prindă. Al doilea hoț este cel pe care îl alegem noi și se pune pe un scaun patru ani de zile. O societate fără demnitate, fără oameni care să îi fie frică de Dumnezeu, o să apară haos.Jumătate din averea mea o să donez în acest domeniu. Văzând cum mor copiii prietenilor mei în fiecare zi în fața lor cred că merită acest lucru. După 9 iunie, vine 10 iunie și trebuie să stăm la masă. Patru ani de zile trebuie să mă predau întru totul județului Constanța. Nu e ușor și stau să mă gândesc, sunt atacat personal pe naționalitate. Eu vă întreb ceva - eu de 32 de ani votez, am acest drept că sunt cetățean român. Cum am dreptul să votez și cel cu care votez are dreptul să candideze? Cu toate că plătesc taxe și sunt cetățean de mâna a doua. Aș vrea să fie o campanie mult mai frumoasă.La Mangalia, actualul primar a sesizat de o mică greșeală în lista de candidați. BEJ din Mangalia a constatat ca e legal iar el a luat lista de semnături și a sunat să verifice. Asta a făcut în fața comisiei, în fața doamnei judecător. În condițiile astea o să luptăm pentru consiliu, Sper să piardă consiliul.

Murad va lansa o carte autobiografică pe care a început să o scrie în urmă cu doi ani.


Citește și
Cei cinci reprezentanți de la AUR de pe lista pentru Consiliul Local Municipal Constanța pot candida!






 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța, plan pentru sezonul viitor Hagi - „Trebuie să construim. Sper să fiu inspirat și să fac o echipă frumoasă“ (GALERIE FOTO)

19 May 2024 1059

Rezultate CS Farul Constanța Halterofilul Darius Tătaru a cucerit Cupa României (GALERIE FOTO)

18 May 2024 533

Lotul de skandenberg al Constanței, rezultate deosebite la Campionatul de Armwrestling IFA 2024

18 May 2024 517

Tenis de masă Constanța LPS „Nicolae Rotaru“, medalii la Naționale. Bianca Mei-Roșu, de patru ori aur! (GALERIE FOTO)

16 May 2024 555

Alegeri Locale 2024. ZIUA ELECTORALĂ Candidatul AUR la CJ Constanța, Mohammad Murad, despre proiectele din programul de administrație (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 May 2024 589

Alegeri locale 2024 LIVE TEXT. AUR Constanța lansează programele de administrație pentru municipiul și județul Constanța. Participă și George Simion (FOTO)

15 May 2024 611

ZIUA ELECTORALĂ Candidatul AUR la CJ Constanța, Mohammad Murad, despre proiectele incluse în programul de administrație locală

15 May 2024 640

Tomis Spartan Division Constanța, 12 medalii la competiția internațională de la Varna (GALERIE FOTO)

14 May 2024 453

Judocanii de la CSM Constanța s-au întors cu patru medalii de aur și bronz de la Campionatul Național U23, de la Izvorani (GALERIE FOTO)

13 May 2024 458

Volei feminin CSM Constanța U17 a cucerit titlul de campioană a României! Lupta cu Dinamo pentru lauri s-a dus până în ultima zi

13 May 2024 526

Istoria Dobrogei - Populație - Personalități Orfeu

11 May 2024 1288

Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Partidul Alianția pentru Unirea Românilor

08 May 2024 405

Proiect de lege Camera Deputaţilor a adoptat proiectul care asigură reprezentarea minorităților în CNSAS

07 May 2024 569

Campioană europeană pentru al treilea an la rând Sportivii de la ACS Power Gym Constanța au cucerit 13 din cele 53 de medalii de aur ale României la Campionatul European din Spania

07 May 2024 1472

Judecătoria a anulat parțial hotărârea BEM Cei cinci reprezentanți de la AUR de pe lista pentru Consiliul Local Municipal Constanța pot candida!

06 May 2024 1738