Neptun Eurodeputatul PSD, Victor Negrescu susține că alegerile de anul viitor vor fi influenţate de cât de responsabili sunt politicienii




Eurodeputatul social-democrat Victor Negrescu a declarat la Universitatea Europeană de Vară PES activists România care se desfășoară la Neptun, că alegerile electorale care vor avea loc anul viitor vor fi influenţate de cât de responsabili sunt oamenii politici.

Potrivit lui Negrescu, trebuie demontate ştirile false pe care extrema dreaptă le promovează, uneori cu sprijin din zona de est a Europei.

"Eu cred că alegerile următoare vor fi influenţate de cât de responsabili sunt oamenii politici. Cei care sunt responsabili şi vor arăta că au soluţii sunt cei care vor câştiga încrederea românilor. E adevărat, discursul populist afectează pe toată lumea (...). Asta vom încerca noi să facem, să arătăm că ne asumăm decizii, că avem proiecte, că suntem capabili să facem ceea ce este necesar în fruntea ţării, şi la nivel local, şi la nivel naţional, şi la nivel european. Şi trebuie să demontăm acele ştiri false pe care extrema dreaptă le promovează, uneori cu sprijin din zona de est a Europei. Aşa că trebuie să fim foarte mult vocali, să ieşim din defensivă, să vorbim cu românii, să le răspundem la întrebările cele mai dificile pentru că doar prin onestitate putem să câştigăm încrederea lor", a afirmat Victor Negrescu la Universitatea Europeană de Vară PES activists România.

La rândul său, ministrul social-democrat al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, consideră că, pentru ca oamenii să fie motivaţi să voteze pentru alegerile europarlamentare, trebuie să li se explice ce înseamnă Europa.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ministrul cercetării, Bogdan Ivan și europarlamentarul Victor Negrescu alături de specialiști în dezvoltare vor interacționa cu tinerii la Neptun

 

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment. Universitatea de vară PES Activists s-a întrunit la Constanța. Vor fi prezenți europarlamentari și membri de guvern (galerie foto)

24 Aug 2018 2374