Pedelistul Anton Burcea si-a lansat candidatura pentru Primaria Adamclisi (galerie foto)

cap_12.jpgLa Adamclisi a avut loc duminică, lansarea oficială a candidatului PDL Anton Burcea, pentru funcţia de primar al comunei.

Intrarea oficială a lui Anton Burcea în cursa pentru şefia administraţiei locale a beneficiat de prezenţa a aproximativ 800 de localnici şi invitaţi. Alături de el au fost edili PDL cu experienţă - Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian şi Mihalache Neamţu, primarul din Rasova, parlamentarii PDL Maria Stavrositu, Mircea Banias şi Constantin Chirilă, dar şi responsabilul zonal al PDL Constanţa, Gheorghiţă Corbu. Lansarea candidaturii lui Anton Burcea a fost însoţită de un spectacol de zile mari susţinut de trupele Heaven, Ro-mania şi de interpreţii Laura Lavric, Ion Amititeloaie şi Mariana Edulescu. „Am sărbătorit prima zi de Rusalii, fiind şi un bun prilej de a-mi lansa candidatura la primărie", ne-a declarat democrat-liberalul Anton Burcea. Alegerile pentru funcţia de primar al comunei Adamclisi vor avea loc la sfârşitul săptămânii, pe 30 mai.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 23 octombrie 2023

24 Oct 2023 1472

A murit Anton Burcea, fost primar al comunei Adamclisi

23 Apr 2023 3381

Declaraţiile de avere ale social-democraţilor care vor să devină primari de comune în judeţul Constanţa (documente)

03 Jun 2016 5793

„Ordonanţa migranţilor“ şi primele roade Primarul Anton Burcea e la PSD. „Florin Mitroi nu a trecut, până la acest moment“

04 Oct 2014 3358

Primarii din Constanţa dau startul dezertărilor Anton Burcea, primarul din Adamclisi, se înscrie în PSD

10 Sep 2014 3447

Primarul comunei Adamclisi, Anton Burcea, pleacă de la PDL la PSD

09 Sep 2014 2396