Președintele Comisiei de Buget, deputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă „Niciun venit nu scade. Nicio alocare. Avem creșteri pe linie”!

  • Comisiile parlamentare de buget-finanţe au dat raport favorabil la proiectul Legii bugetului de stat pe 2021
  • Plenul reunit al Parlamentului va dezbate actul normativ luni iar marți va avea loc votul final
  • În calitate președinte al Comisiei de Buget din Camera Deputaților, deputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă susține că știe fiecare aspect al Legii Bugetului pe anul 2021
  • Huțucă afirmă că nu îi înțelege pe pesediștii care mint și care spun că acesta este un buget al austerității

Comisiile parlamentare de buget-finanţe au dat, sâmbătă, raport favorabil la proiectul Legii bugetului de stat pe 2021. Proiectul nu a fost modificat față de varianta trimisă de Guvern iar plenul reunit al Parlamentului va dezbate actul normativ luni iar marți va avea loc votul final.
S-au înregistrat 25 de voturi "pentru" şi 16 voturi "împotrivă".

În dezbaterile din comisii nu a fost adoptat niciun amendament, proiectul fiind trecut în forma Guvernului.
În calitate președinte al Comisiei de Buget din Camera Deputaților, deputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă susține că știe fiecare aspect al Legii Bugetului pe anul 2021.
În acest context, deputatul constănțean afirmă că nu îi înțelege pe pesediștii care mint și care spun că acesta este un buget al austerității.
“Ministerele au bani mai mult ca niciodată, investițiile sunt la un procent și la o sumă record pentru România, pensiile, salariile și alocațiile sunt mult mai mari decât erau în 2019 când PSD a plecat de la guvernare, în 2021 în România niciun salariu și nicio pensie nu scade, ba chiar vor exista completări pentru anumite categorii de bugetari.
Peste toate acestea, avem un deficit de 7%, bani care se injectează în economie!

În logica economică, austeritate înseamnă o reducere bruscă a veniturilor. Dar niciun venit nu scade! Nicio alocare nu scade! Din contra, avem creșteri pe linie.
Dragi pesediști, aici nu discutăm despre opinii. Putem avea opinii diferite despre modul în care să guvernăm România, despre priorități, despre ce vreți voi. Aici e strict vorba de matematică.
În felul acesta încercați să obțineți capital politic, însă o faceți la modul cel mai degradant cu putință. Cum puteți voi să vă uitați în ochii familiei, a prietenilor, a alegătorilor și să le spuneți minciunile astea? Chiar nu aveți nicio jenă?

Sunt însă sigur că românii înțeleg foarte bine jocul pe care îl faceți”, susține președintele PNL Constanța.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Condamnată în primă instanță la opt ani de închisoare Elena Udrea face noi declarații. A luat în colimator DNA

12 Apr 2021 550

Inexplicabil! CJC-ul lui Țuțuianu a renunțat la proiectul eligibil al miniporturilor turistice în favoarea construcției unui nou acvariu care grevează bugetul

10 Apr 2021 1983

Senatorul constănțean Septimiu Bourceanu este împotriva modificării legii privind cumulul de pensie cu salariul în sistemul public de sănătate

09 Apr 2021 2042

Țuțuianu sau Dănilă? PNL și USR PLUS își dispută funcția de manager al CT BUS

08 Apr 2021 2276

#DobrogeaDigitală „Mai înțelegător cu aproapele său”

07 Apr 2021 2255

Parlamentarii USR PLUS vor să corecteze legislația care vizează persoanele cu dizabilități ireversibile

03 Apr 2021 2343

Ședință a Colegiului Naval. Fonduri din PNRR pentru dezvoltarea infrastructurii portuare din Constanța, Constanța Sud-Agigea sau Midia

03 Apr 2021 2529

ZIUA LIVE. Dincolo de verdictele instanțelor de judecată, recuperarea Palatului Regal din Mamaia se poate realiza doar prin voința politică a USR PLUS și PNL

02 Apr 2021 2024

#DobrogeaDigitală „Tari pe convingerea noastră, siguri de sprijinul celor ce doresc propășirea Dobrogei”

01 Apr 2021 1457

Deputatul PNL, Marian Crușoveanu, apel la responsabilitate către protestatarii care mărșăluiesc pe străzile din Constanța

31 Mar 2021 2205

USR-PLUS vrea să-i lase fără indemnizații timp de trei luni pe senatorii și deputații care înjură în Parlament

31 Mar 2021 2122

Îngrijorare. Deputatul Bogdan Bola “Angajații din cadrul ABADL nu vor reuși să igienizeze plajele extinse. Este nevoie de forță de muncă și de utilaje suplimentare”

31 Mar 2021 2715

Președintele Klaus Iohannis, despre proteste „Temerile și nemulțumirile românilor, în această perioadă extrem de dificilă, sunt îndreptățite”

30 Mar 2021 1067

Parlamentarii AUR de la Constanța, prezenți la Chișinău, la sărbătoarea unirii Basarabiei cu România

29 Mar 2021 2043

Senatorul USR Remus Negoi cere resuscitarea Poliției Patrimoniului!

26 Mar 2021 2271