Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, se alătură protestului UNTRR



Sursa foto: Facebook/ Felix Stroe



 
  • Felix Stroe, președintele organizației PSD Constanța, susține protestul Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), după cum afirmă într-o postare pe pagina sa de Facebook.
 

„Mă alătur protestului Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), care atrage atenţia că sistemul Schengen - despre care cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a declarat că "nu funcţionează, prin urmare nu poate fi extins" - funcţionează de fapt doar pentru ţările prietene, dintre care România este exclusă.
Avem nevoie de precizarea unei date clare pentru aderarea cu frontierele terestre, chiar şi condiţionată!”, susține Stroe.

 
Acesta consider că industria transporturilor este afectată financiar din cauza aglomerărilor la punctele de frontieră cu Ungaria și Bulgaria.
 

„Industria transporturilor rutiere pierde bani (2,55 de miliarde de euro pierderi în 2023, şi 2,41 de miliarde în 2022) şi timpi de lucru esenţiali, prin cozile kilometrice formate la punctele de frontiera cu Ungaria şi cu Bulgaria.
Transporturile rutiere reprezintă principalul exportator de servicii al României, cu o valoare totală a serviciilor de transport de 7,81 de miliarde de euro anul trecut. Așa nu se mai poate!”, punctează Felix Stroe.


Citește și
România câștigă procesul în dosarul Roșia Montană. Reacția președintelui PSD Constanța, senatorul Felix Stroe

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Decebal Făgădău își depune candidatura pentru un nou mandat! Iată lista PSD pentru CLM (galerie foto + video)

17 Aug 2020 3393