Proiect PNL pentru a completarea Legea Cooperativelor Agricole nr. 566/2004!




Deputații PNL au propus un Proiect de Lege pentru a completa articolul 76 din Legea Cooperativelor Agricole nr. 566/2004.

Scopul acestui demers legislativ este să exonereze tarifele pentru accesul în zona drumurilor, conform prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 43/1997, privind regimul drumurilor, cu modificările și completările ulterioare.

„ Am susținut acest proiect de lege cu obiectivul de a încuraja activitățile asociative ale producătorilor locali (de legume, fructe, lapte etc.) și de a facilita accesul produselor acestora către consumatorii finali. În conformitate cu legislația actuală, tarifele ridicate pentru acest serviciu de amplasare și acces în zona drumurilor reprezintă o piedică în calea dezvoltării cooperativelor.
 
Am decis să sprijin acest demers legislativ, deoarece cred că este vital să venim în ajutorul asociațiilor din județul Constanța, prin scutirea de anumite taxe. Această măsură poate oferi o mână de ajutor esențială producătorilor locali, contribuind astfel la dezvoltarea și prosperitatea comunității noastre", susține deputatul constănțean Marian Crușoveanu, unul dintre inițiatorii proiectului de lege care a fost adoptat de către Senat și se află, în prezent, în etapa de raportare la comisiile permanente ale Camerei Deputaților.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.