Reacțiile miniștrilor din Guvernul „din umbră” al AUR. Planurile de guvernare ale oamenilor lui George Simion



AUR și George Simion se pregătesc de alegerile parlamentare și iau în calcul inclusiv varianta în care vor ajunge să guverneze fără alte alianțe, potrivit știripesurse.ro.Au fost contactate cele mai importante nume de pe lista Guvernului ”din umbră” al AUR și am încercat să vedem care le sunt planurile de viitor.

Ramona Ioana Bruyseels - Ministrul Justiției

„În primul rând aș dori să menționez că în AUR avem cel puțin 3 variante, 3 opțiuni pentru fiecare minister. Ideea ar fi că dacă ar fi să ajung ministrul Justiției primul lucru pe care l-aș face ar fi să introducem răspunderea magistraților.
Fără răspunderea magistraților nu avem cum să progesăm ca societate. Vom face toate procedurile necesare pentru ca o astfel de schimbare să vină inclusiv din partea societății.”, a spus Ramona Ioana Bruynseels.

Cristian Terheș - Ministrul Afacerilor Europene

”Nu sunt în AUR, sunt lider al PNCR. Alianța AUR se pregătește pentru guvernarea României și în mod evident am discutat și despre cine și cum își poate folosi cât mai bine expertiza pentru binele României.
Discuții exploratorii au existat, dar bineînțeles la modul general.
Noi ne pregătim pentru alegerile europarlamentare și pentru a avea în Parlamentul European cât mai mulți oameni care să apere cu adevărat interesele României.”, a spus Cristian Terhes.

Timotei Onoriu - Ministrul Finanțelor


”Să fiu sincer nu știu mare lucru, nu am discutat.
Consider că la Finanțe ar trebui ca banii să se ducă în investiții. Banii folosiți în România se duc pe importuri, noi nemaiavând cu adevărat o industrie.

Faptul că nu avem industrie și investiții, asta ne duce în situația în care exportăm materie primă și aducem în țară produsele.
De ce alții pot și noi nu putem. Nu consider că le putem face pe toate, dar trebuie să avem nișele noastre, în care noi să producem și materia primă, dar și produsul final.
În ceea ce privește investițiile străine, îi așteptăm cu drag pe oamenii de afaceri străini să vină și să investească, dar în România și să ofere salarii românilor”, a spus Timotei Onoriu.

Daniel Florea - Ministrul de Interne

”Nu am vorbit cu nimeni despre asta.
Nu m-am gândit niciodată, iar o poziție de felul acesta...
Nu mi s-a propus niciodată, nici nu m-am gândit niciodată la această chestiune”, a spus Daniel Florea.

Mohammad Murad - Ministrul Turismului

”Nu știu nu de această listă. Toți membrii partidului sunt la dispoziția și eu pot să vă spun că avem cel puțin 3 oameni la fel de buni sau mai buni ca mine, pentru fiecare minister.
Eu personal nu am informații, dar pot să vă spun că și dacă voi fi ministru și dacă nu voi fi, eu sunt implicat 100% pentru a genera politici bune, pentru a îmbunătăți situația turismului din România.”, a spus Mohammad Murad.

Ilan Laufer, ministerul Economiei și Antreprenoriatului

”Nu stiu daca mă aflu pe listă sau nu, daca sunt pe lista ma onoreaza. Daca as reveni la Minister, principal pentru mine ar fi un nou program StartUp Nation. In forma pe care l-am facut in 2017-2018. Programe de stimultare a productiei pentru IMM-uri si revigorarea companiilor de stat care sunt in subordinera Ministerului. O legea functionala a parteneriatul public privat.”, a spus Ilan Laufer.
 
Ministrul Educației - Sorin Ilieșiu

”Dacă aș fi ministrul educației într-un viitor Guvern AUR, primul lucru pe care l-aș face ar fi să propun rescrierea manualului de istorie a românilor astfel încât elevii să conștientizeze importanța celui mai mare Proiect de țară din istoria noastră: Marea Unire a Românilor din 1918. Tinerii trebuie să știe cum a fost posibilă realizarea unui asemenea proiect.

Avem datoria de a acționa pentru reîntregirea României pe cale pașnică, diplomatică, cu argumente de ordin etnic, lingvistic, istoric, politic, precum și cu argumente de drept internațional.

Toți cetățenii României trebuie să știe că reunirea românilor și reîntregirea României reprezintă șansa reafirmării noastre ca națiune demnă și respectată, care să-și aducă contribuția majoră la dezvoltarea culturii și științei universale, așa cum s-a întâmplat după Marea Unire a Românilor din 1918, prin intermediul unor personalități 

Citește și
Probleme de interes local și național la filiala Constanța a partidului AUR (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Medgidia Eric Crînguș, campion mondial la Kempo, proba Submission (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 353

Istoria Dobrogei Dinastia Alexandrescu - cap de afiș în cultura Constanței

26 Apr 2024 906

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 598

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 591

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 356

Liderul AUR, George Simion, tată de băiat! Soția sa a născut astăzi

24 Apr 2024 861

Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța- "Din trecut nu se trăiește, se învață!"

24 Apr 2024 369

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 685

George Simion se retrage de la angajamentele publice. Iată motivul

24 Apr 2024 889

Palatul Copiilor Constanța Matei Silivestru, cinci medalii (trei de aur) la Campionatul Național, plus a treia performanță a competiției! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 939

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 680

Polițistă din cadrul IPJ Constanța, medaliată cu aur la Campionatul național de tenis de masă al MAI

20 Apr 2024 635

AUR Constanța susține dezbaterea din cadrul turneului lui Aurelian Popa, care aduce în prim-plan discuții despre viitorul României în cadrul evenimentului „Stop Agenda 2030” (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 639

Deputatul Focșa bifează deja al cincilea partid în mai puțin de un mandat!

18 Apr 2024 631

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 532