Site-ul Prefecturii, neactualizatZaheu, Constantin şi Şuţu, încă şefi (document)

palaz_-_claudiu_palaz___.jpgIT-iştii din cadrul Prefecturii nu sunt interesaţi de site-ul instituţiei, pe care l-au abandonat de opt luni.

Pe site-ul Prefecturii Constanţa există o rubrică specială, dedicată Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), unde apare componenţa acestuia, instituţiile implicate, rapoarte, precum şi situaţii ce trebuie întocmite. În ceea ce priveşte situaţiile, acestea nu au mai fost postate din luna ianuarie. Cât despre informări, de pe 10 februarie 2010 nu se mai ştie nimic din ceea ce se întâmplă în cadrul instituţiilor. Un alt aspect care a fost trecut cu vederea de cei care se ocupă cu actualizarea site-ului este chiar componenţa CJSU, printre membri fiind încă Aurelian Zaheu - fostul inspector-şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Adrian Tobă - fostul inspector-şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, Florian Constantin - fostul inspector-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă, Gheorghe Şuţu - fostul director general al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa şi mulţi alţii. Totuşi, aceştia şi-au pierdut funcţiile cu câteva luni în urmă, motiv pentru care nu mai au de ce să figureze pe site. „Nu vreau să dau de fiecare dată când se schimbă un director rectificare la ordin“, a precizat Claudiu Palaz, prefectul Constanţei. Motiv pentru care, pe parcursul investigării acestor iregularităţi, site-ul s-a schimbat cu numele noi ale conducătorilor de instituţii, însă Adrian Tobă a rămas încă în funcţie, în viziunea celor de la Prefectură. 

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Chirnogeni, județul Constanța investește în digitalizarea serviciilor publice (DOCUMENT)

18 May 2024 330

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării Se lansează o nouă platformă prin care românii pot raporta conținutul online inadecvat

17 May 2024 294

România Salina Praid, închisă, din cauza unor infiltrații și pătrunderi de apă în subteran

16 May 2024 507

Sondaj de Opinie Care sunt preferințele cetățenilor din Cernavodă pentru funcția de primar al orașului

12 May 2024 552

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Marianei Arsene, secretar general UAT al comunei Mircea Vodă (DOCUMENTE)

11 May 2024 609

Cumpărări directe Constanța Primăria Independența investește în construirea unui podeț pe strada Bradului din localitate (DOCUMENT)

10 May 2024 381

Cumpărări directe Constanța Primăria Independența investește în construirea unui podeț în localitatea Tufani (DOCUMENT)

10 May 2024 345

Cât costă biletele la Farul Constanța – CSU Craiova, ultimul meci al „marinarilor” pe teren propriu în play-off

10 May 2024 1155

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Gabrielei Babalîc, secretar general al comunei Vulturu (DOCUMENT)

09 May 2024 547

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Lilianei Trandafir, secretar la Comuna Oltina, județul Constanța (DOCUMENTE)

07 May 2024 612

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Dorinei Ciuraru, inspector la Comuna Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

07 May 2024 989

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Alexandru-Emin Bragadireanu, consilier achiziții publice al comunei Lipnița (DOCUMENTE)

06 May 2024 602

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Constantin Tohăneanu, secretar general al comunei Independența (DOCUMENTE)

06 May 2024 1091

Sondaj de opinie Bariere în Mamaia, ca în Veneția? „Foarte frumoasă comparație între Mamaia și Veneția. Poate doar când plouă. «Pregătiț gondolili!»“

06 May 2024 977

Surse Președintele, Klaus Iohannis, a plecat azi într-o vizită în SUA

06 May 2024 484