Averea și interesele Tiberiu Cojan a fost ales președintele Tineretului Național Liberal Constanța. Cine face parte din Biroul Județean? (DOCUMENTE)

 


Tiberiu Viorel Cojan este președintele ales al organizației județene a TNL.  Cojan care este din Mangalia a condus interimar organizația până la organizarea alegerilor interne.

Cojan a fost consilierul personal al viceprimarului Ionuț Rusu iar o dată cu adoptarea noii organigrame a Primăriei Constanța, acesta activează în Compartimentul consilieri ai primarului Vergil Chițac.

Potrivit declarației de avere în calitatea de consilier în Primăria Constanța, Cojan deține un teren de 1120 mp în Vama Veche și un apartament în Mangalia. În ultimul an fiscal, de la primărie a încasat venituri de 68.000 lei.

Potrivit declarației de interese, Tiberiu Cojan este membru în Asociația de Dezvoltare și Investiție în societate, Asociația Youth Engagement Point și în Asociația Youth Development and Evolution Association.

Declarațiile de avere și interese ale tânârului liberal pot fi consultate în secțiunea „documente".

Tiberiu Cojan a urmat cursurile Liceului Callatis din Mangalia și este absolvent al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân". Cadeția și-a făcut-o la Ocean Rig SRL.

Înainte de activa în Primăria Constanța a mai lucrat în Primăria de la Mangalia, în Compatimentul Patrimoniu și Cadastru dar și ca recepționer la o companie privată, vezi CV în secțiunea „documente".





„Urmează un an dificil, în care liberalii vor continua, umăr lângă umăr, lupta împotriva populismului, extremismului și a dorinței unora de a întoarce România în beznă", a transmis după conferința de alegeri Silviu Coșa,
vicepreședinte al regiunii Sud-Est al PNL la nivel național.

La rândul său, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă a transmis noii conduceri a TNL Constanța „să fie responsabilă în a construi o echipă puternică, un liant între societate și organizația politică, astfel încât să deveniți un model organizațional care să fie un reper pentru celelalte filiale TNL".


Biroul politic județean are următoarea structură:
 
Președinte Cojan Tiberiu
Prim-vicepreședinte Frîncu Dragoș
Prim-vicepreședinte  Gurgu Andrei
Vicepreședinte Georgescu Lorena
Vicepreședinte Rapciuc Bogdan
Vicepreședinte Oprea Mihai
Vicepreședinte Popa Radu
Vicepreședinte Costei Petrica
Vicepreședinte Ștefan Andrei
Vicepreședinte Tudorache Samuel
Vicepreședinte Drăgușin Monica
Membru Serengau Sorin
Membru Banu Marius
Membru Mechenici Nicoleta
Membru Aramă Cristian
Membru Mihai Iany
Membru Matei Ionuț
Membru Tudor Antonio
Membru Cojocaru Cristian
Membru Enciu Bogdan
Membru Văduva Marian
Membru Chivu Alexandru
Membru Cristu Cătălin
Membru Floros Evangelia
Membru Amariei Daniel
Membru Ciocîrlan Adrian
Președinte CJR Rusu Eduard
 
 
Din Biroul ales fac parte reprezentanț din 21 de organizații de tineret din județul Constanța, iar noua propunere pentru funcția de secretar general al Biroului politic Județean este Vuap Edi Nicholas, propunere ce va fi votată de către membrii biroului la următoarea ședință statutară.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Tiberiu Viorel Cojan, consilier în cabinetul viceprimarului „Sprijiniți-ne în procesul de adopție, luați un suflet blănos și frumos acasă!”
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri din Constanța Șeful Serviciului dezvoltare și management proiecte din Primărie rămâne fără post iar viceprimarul fără consilier (DOCUMENT)

28 Jul 2023 3793

Evenimentele zilei Ziua Internaţională a Pisicii. Câte pisici au fost sterilizate anul trecut la Constanța

08 Aug 2022 1752

Tiberiu Viorel Cojan, consilier în cabinetul viceprimarului „Sprijiniți-ne în procesul de adopție, luați un suflet blănos și frumos acasă!”

02 Jun 2022 4816