USR PLUS recunoaște că a schimbat patru membri din CA ai Administrației Porturilor Maritime Constanța SA

 

  • Noii administratori provizorii sunt Mihai-Florin Mihail, Adrian Crizbășianu, Bogdan Enache și Cristian Paris

  • Aceștia au fost numiți pentru un mandat provizoriu de patru luni, după care va fi organizată o selecție pentru administratori cu mandate definitive

  • USR PLUS mai susține că înlocuirea foștilor membri are la bază atât două rapoarte ale Corpului de control

 
Invocând sloganul #RevolutiaBuneiGuvernari, reprezentanții USR PLUS Constanța recunosc că au fost schimbați politic patru membri din Consiliul de Administrație ai Administrației Porturilor Maritime Constanța SA.

“Am promis profesioniști în conducerea companiilor de stat din România și ne ținem de cuvânt! Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, și-a asumat de la începutul mandatului să destructureze rețelele de interese și să eficientizeze cheltuirea banului public, iar acum a luat o nouă decizie în această direcție și a numit patru noi membri în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța”, printre care și președintele CA, cu experiență vastă în dezvoltare de companii și eficientizare de procese interne”, așa sună anunțul făcut de USR PLUS Constanța.
Noii administratori provizorii sunt Mihai-Florin Mihail, Adrian Crizbășianu, Bogdan Enache și Cristian Paris. Aceștia au fost numiți pentru un mandat provizoriu de patru luni, după care va fi organizată o selecție pentru administratori cu mandate definitive.
 
USR PLUS mai susține că “înlocuirea foștilor membri are la bază atât două rapoarte ale Corpului de control, cât și o decizie în instanță care arătau nereguli la nivelul numirii lor de la bun început în funcție. Unul dintre acești membri a ajuns cunoscut în spațiul public drept bugetarul cu 600.000 de lei venituri anuale de la stat, datorită cumulului de funcții”.
 
Cei patru membri revocați sunt Elena Petrașcu (șefa CA), Daniela Șerban, Ghiorghe Bătrînca și Mircea Burlacu. Ei fuseseră numiți în funcții în decembrie 2018.
 

Dar cine sunt administratorii numiți de USR PLUS?

 
Mihai-Florin Mihail are experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea de strategii de dezvoltare și management financiar.
Adrian Crizbășianu are 15 ani de experiență în managementul transporturilor maritime și aeriene.
 
Bogdan Enache a ocupat poziții de management la companii precum FedEx, TNT România, Austrian Airlines și Delta Airlines.
 
Cristian Paris a fost administrator adjunct al aeroportului Băneasa și este manager general al Menzies Aviation.


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Schimbări la CNAPMC Patru administratori, printre care și președintele, înlocuiți de Ministerul Transporturilor

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O familie de lebede s-a plimbat în jurul rafinăriei Petromidia

08 May 2021 285

Știați că….? La această dată a murit scriitorul și jurnalistul Octavian Paler

07 May 2021 221

Senatorii USR PLUS au respins definitiv pensiile speciale pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene

07 May 2021 1031

Menținerea în funcții a unor directori din primărie proveniți din PSD și numirea unui manager la CT BUS, pe ordinea de zi a ședinței Coaliției de la Constanța

06 May 2021 2831

Doliu la România TV. Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a postului a plecat la ceruri. Postarea lui Victor Ciutacu

05 May 2021 2250

Eliminarea taxei pentru podurile Cernavodă-Fetești și Vadu Oii-Giurgeni, în continuare, amânată de deputații din Comisia pentru Transporturi

05 May 2021 7486

Secarea concesiunilor piscicole din Delta Dunării pentru a fi utilizate pentru agricultură, în atenția deputatului PNL Bogdan Bola

30 Apr 2021 2445

Senatorii au votat. Se interzic contrucțiile pe terenurile în proprietate privată, încadrate ca spații verzi

30 Apr 2021 2747

Este oficial. Portul Constanța nu va fi listat pe bursă!

29 Apr 2021 2343

Ordin pe unitate. Primarii și viceprimarii liberali, promotori ai campaniei de vaccinare împotriva Covid 19

27 Apr 2021 2007

ZIUA LIVE. Bogdan Huțucă (PNL) „Cazinoul, aproape gata la exterior! Spital de pediatrie pe lista CNI! Echipa managerială a Portului Constanța, schimbată pe repede înainte, cu încălcarea procedurilor”

24 Apr 2021 1956

ZIUA LIVE. Cristian Diaconescu, președinte PMP „Constanța este centru strategic în regiune. Pe aici se intră. Trebuia ridicată la cer. O bază militară și un steag american, nu ajung. Nu o poți lăsa așa”

20 Apr 2021 1119

#DobrogeaDigitală „De la streini nimic nu putem aştepta în bine pentru neamul nostru”

17 Apr 2021 2295

Editorial Criza politică prin demiterea ministrului sănătății a fost dorită. De ce?

15 Apr 2021 2472

#DobrogeaDigitală Preoții refugiați din Basarabia și Bucovina de Nord, încadrați în Episcopia Tomisului, în 1946

14 Apr 2021 1821