Cafeaua cu surprize de la Club Doors (document)

cap_3.jpgClub Doors este situat pe strada Ion Lahovari nr. 2A, în apropierea Teatrului de Stat Constanţa. Este acolo de foarte mult timp. În această vară a fost închis şi am crezut că se va renova, dar nu s-a întâmpla acest lucru. Arată aşa cum ştie multă lume: un spaţiu mare, cu multe mese pe mijloc şi canapele lângă pereţi. Este un loc plăcut pentru a bea o cafea dimineaţa sau pentru a petrece o seară frumoasă alături de prieteni.De ţinut minte că seara, în week-end, nu se găsesc mese libere, aşa că este nevoie de rezervare. Întotdeauna mi-a plăcut acest bar pentru atmosferă. Chiar şi când este aglomerat, nu este gălăgie. Excepţie fac serile când sunt concerte sau evenimente de stand up comedy. Păcat că scena este mică, pentru că s-ar fi putut organiza multe evenimente în acest local. Preţurile nu sunt deloc mari. Bei o cafea cu patru lei sau un suc cu cinci lei. Pentru un bar în centru, este mai mult decât acceptabil.

Doors_2.jpgSă nu mai zic de faptul că la cafea primeşti tot felul de „surprize": o ciocolăţică, un biscuit sau ambele. Iar la bere este adus şi un castronel cu alune. Nu este ceva extraordinar, dar arată că le pasă de clienţi. Acest lucru se poate vedea şi în comportamentul ospătăriţelor. Sunt prompte, amabile şi mereu atente să nu îţi lipsească ceva. Este un bar perfect, din punctul meu de vedere. Chiar dacă bei o cafea dimineaţa, un cocktail seara sau mergi la un concert, este greu să nu te simţi bine. Mi-aş dori ca multe localuri din oraş să fie la fel.

Clubul funcţionează pe societatea NBC Line SRL, de care se ocupă Petru-Radu şi Mircea Boldea Colcear. Cel din urmă mai este implicat în GMB Computers SRL, GMB International SRL, Cablenet SRL, Trans Soneco SRL, Allgsm.ro SRL şi Doors Arts SRL. Petru Radu mai este implicat în Cablenet SRL, societate care are în proprietate clădirea de pe strada Traian, aproape de Gară, unde va fi deschis, în decembrie, primul restaurant rotitor din România.

Doors primeşte cinci stele.

stele_doors.jpg

 

 

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

aiurea

20 Sep, 2010 08:51

in sfarsit ai acordat si tu 5 stele..nu credeam ca o sa apuc ziua asta...

Articole asemanatoare

13 ani de la moartea scafandrilor Dumitru Cristian Zarafu şi Cătălin Valeriu Ispas

10 Sep 2023 5445

12 ani de la moartea scafandrilor Dumitru Cristian Zarafu şi Cătălin Valeriu Ispas

09 Sep 2022 1962

„Pământul este mai sărac, iar cerul are un înger în plus“ Zece ani de la moartea scafandrilor Dumitru Cristian Zarafu şi Cătălin Valeriu Ispas

09 Sep 2020 7444

Nouă ani de la moartea scafandrilor Dumitru Cristian Zarafu şi Cătălin Valeriu Ispas

09 Sep 2019 1933

Opt ani de la moartea scafandrilor Cristian Zarafu şi Cătălin Ispas

09 Sep 2018 2023

Constanţa. Şapte ani de la moartea scafandrilor Cătălin Ispas şi Cristian Zarafu. Au murit în interiorul epavei navei Medy

09 Sep 2017 5653

EXCLUSIV. Mafia din Portul Constanţa. Şi din adâncuri (galerie foto+video)

18 May 2015 4284

Poliția franceză o caută în continuare pe Hayat Boumeddiene

10 Jan 2015 2021

Ce a cerut teroristul Amedy Coulibaly, înainte de a fi ucis de trupele speciale ale Poliţiei franceze (video)

10 Jan 2015 3039