Câini şi pisici pe terasa restauratului Rustic (document)

6_rustic_1.jpgProbabil sunt puţine persoane care nu ştiu de restaurantul Rustic. Este situat pe bulevardul Tomis nr 305, în cartierul Tomis Nord. Este în acest loc de foarte mulţi ani şi a trecut prin diverse schimbări.

Astăzi a ajuns unul din puţinele restaurante în care poţi petrece în adevăratul sens al cuvântului. Mai ales că este tradiţional românesc şi, din punct de vedere al amenajării, respectă acest lucru. În interior este un salon mare, cu multe ornamente tradiţionale şi suficient de multe mese, dar şi un spaţiu lăsat special pentru ca oamenii să poată dansa. Au muzică live, în special în weekenduri, când se încinge atmosfera şi majoritatea clienţilor ies la dans.rustic_2.jpg Este una dintre puţinele formaţii pe care le-am auzit eu şi care mi-au lăsat o impresie foarte bună. Oamenii ăia chiar ştiu să cânte. Când spuneam că se încinge atmosfera, mă refeream şi la faptul că este foarte cald atunci când este aglomerat. Nu este plăcut, dar dacă intri în horă, nu prea îţi mai pasă. Vara este amenajată şi o terasă unde este ceva mai răcoare, doar că este lângă bulevard şi sunt foarte mulţi câini şi pisici care se plimbă printre mese în aşteptarea clienţilor cărora li se face milă şi le aruncă ceva de mâncare. Fiind un restaurant cu specific românesc, meniul este plin de preparate tradiţionale. Nu sunt foarte ieftine, dar sunt delicioase şi asta face ca preţul să nu mai conteze aşa de mult. Vă recomand tochitura dacică pentru care plătiţi  20 de lei, dar nu o să vă pară rău că daţi aceşti bani. Doar că aveţi destul de aşteptat până să vină comanda. La începutul meniului îşi cer scuze pentru eventuala întârziere a preparării, dar nu spun nimic de cât de încet se mişcă ospătarii. Chiar dacă sunt amabili şi bine pregătiţi, de-abia vin la masă. Am aşteptat aproape o oră de când m-am aşezat până când mi-a fost adusă tochitura. Nu este un local în care să mergi să mănânci ceva rapid.

Restaurantul funcţionează pe societatea Davi Ex-Com Company SRL, administrată de Dumitru Marin, care mai este implicat în Silver Trading SRL, Alpha Sound Production SRL, Sera Beach Holiday SRL şi Music Box SRL.

stele_rustic.jpgRustic primeşte patru stele. Aş fi acordat cinci dacă nu ar fi fost probleme cu căldura şi animalele de pe terasă.

 

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Constanța Carambol pe bulevardul Aurel Vlaicu! O persoană a fost rănită

14 May 2024 597

Constanța Document de urbanism pentru Mega Image din zona Trocadero

07 May 2024 690

Accident cu mai multe victime la Cora Brătianu! Prima condamnare, aproape 5 ani cu executare. Dosarul, în apel (FOTO+VIDEO)

02 May 2024 1318

CT Bus Liniile 5-40 și City Tour au revenit la traseul normal pe bulevardul Mamaia

27 Apr 2024 684

Știri Constanța Un șofer băut a provocat un accident rutier pe bulevardul Lăpușneanu. Trei mașini au fost avariate

20 Apr 2024 973

Știri Constanța Lucrări pe bulevardul Mamaia – restricții de trafic

15 Apr 2024 574

Scandal pe bulevardul Tomis, în Constanța. Ce spun polițiștii (FOTO+VIDEO)

11 Apr 2024 2767

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 505

UPDATE Termoficare Constanța Anumiți consumatori, afectați de o avarie, vor putea beneficia din această seară de agent termic

20 Mar 2024 703

În atenția șoferilor Trafic restricționat pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, din cauza unor lucrări de asfaltare

20 Mar 2024 808

Anunț cu privire la întreruperea furnizării agentului termic și apei calde în municipiul Constanța. Iată unde

20 Mar 2024 564

Primăria Constanța Se lucrează la montarea băncilor și coșurilor de gunoi pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu, 1 Decembrie 1918, 1 Mai și șoseaua Mangaliei

01 Mar 2024 570

Autobuzele liniilor 14 și 5-40 întră din nou în alveola stației Dorobanți de pe bulevardul Mamaia

19 Feb 2024 577

Atenție șoferi! Pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Casa de Cultură Constanța se montează stâlpișori pentru delimitarea benzii pentru autobuze (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Feb 2024 7297

Elefant Online SA cere să intre în insolvență! Firma deține celebrul magazin online elefant.ro

02 Feb 2024 1252