Dinner Time, autoservirea de la Urgenţă (galerie foto + document)

cap_2.jpgDinner Time este un restaurant de tip autoservire/ take away, deschis în incinta uneia dintre cele mai cunoscute şi vizitate clădiri din oraş, poate chiar din judeţ. În caz că nu aţi ghicit, este vorba despre Spitalul Judeţean Constanţa, loc pe care fiecare constănţean l-a vizitat cel puţin o dată în viaţă, cu ocazii mai mult sau mai puţin fericite. Adresa exactă este bulevardul Tomis nr. 145, incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, parter.

Majoritatea clienţilor care obişnuiesc să poposească în acest local pentru a-şi potoli foamea sau, după caz, pentru a cumpăra ceva de mâncare la pachet, reprezintă persoanele care au pe cineva internat în spital, urmaţi îndeaproape de personalul spitalului şi, nu în ultimul rând, de oamenii care lucrează în zonă sau la o distanţă accesibilă într-un timp scurt. Pe lângă faptul că o alternativă, ca şi accesibilitate, la acest restaurant nu prea este de găsit în apropierea spitalului, unul dintre motivele principale care îi fac pe clienţi să se înghesuie la galantarele cu mâncare caldă este preţul meniurilor, care, din ce am constatat la faţa locului, atunci când nu sunt ieftine, sunt... foarte ieftine! Ca să exemplific, cea mai scumpă ciorbă te costă 6,5 lei, iar cea mai ieftină 4,5 lei. O salată de sfeclă roşie - 3 lei, o porţie de 300 de grame de iahnie de fasole costă 4,5 lei, majoritatea garniturilor având un preţ mediu de 4 lei. Pentru mâncarea gătită la felul doi veţi scoate din buzunar între 7,5 lei pentru un ostropel de pui şi 9 lei pentru o porţie de 350 de grame de ardei umpluţi. Cea mai ieftină salată este salata de varză alba, 200 de grame la numai 2 lei, iar pentru aceeaşi cantitate de salată Boeuf veţi plăti 7 lei.

Restaurant.jpgExistă părerea preconcepută potrivit căreia mâncarea ieftină fie este de proastă calitate, fie este servită în condiţii improprii. Sincer, mă aşteptam să găsesc un soi de cantină socială când am intrat în autoservirea Dinner Time, cu ideea că ceva, ceva trebuie să fie în neregulă. M-a surprins în primul rând curăţenia evidentă, (pot să pariez că există secţii în spital care ar avea multe de învăţat la capitolul curăţenie de la Dinner Time!), iar faptul că sala de mese este păstrată curată în condiţii de trafic continuu chiar este de admirat. Spaţiul este împărţit în două zone, zona cu autoservirea, unde se găsesc şi câteva mese (amatorii de artă plastică vor recunoaşte în tablourile de pe pereţi semnătura maestrului Ion Tiţoiu. Sincer, nu mă aşteptam să găsesc un vernisaj de pictură într-o autoservire!), şi o sală de mese separată, unde se află şi accesul la toalete, care nu fac notă discordantă la capitolul curăţenie.

Problema servirii mesei în condiţii improprii fiind eliminată, mai rămâne de văzut daca raportul calitate-preţ este sau nu subunitar. Mâncarea se cumpără direct de la galantar, folosind sistemul cunoscut popular sub numele de „împinge-tava". Poţi alege orice combinaţie posibilă, atâta vreme cât meniurile respective sunt expuse la vânzare. Mâncarea este comestibilă, probabil hrănitoare, dar nu foarte gustoasă, condiţie impusă probabil de către clientela ţintă, majoritatea acestora consumând mâncare de regim. După câteva doze şoc de sare şi piper, parcă, parcă am reuşit să aduc ciorba de văcuţă la parametri normali, suficient cât să se califice drept mâncare şi nu altceva.

Dinner Time pică la capitolul calitate, dar rămâne o sursă viabilă pentru cei care doresc să suplimenteze meniul gratuit servit în spital.

Restaurant Dinner-Time primeşte 3 stele.

Dinner Time funcţionează pe societatea SC Rentals SRL, având ca obiect de activitate principală închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate şi al cărei administrator şi unic asociat este DINU Florin-Adrian. Acesta mai este implicat şi în societăţile SC Bros Events SRL şi SC Amnesia Entertainment SRL, cea din urmă fiind administrată de Florin Burgă, patronul de la Cafe del Mar, terasă care a ars din temelii în toamna anului trecut.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Constanța Carambol pe bulevardul Aurel Vlaicu! O persoană a fost rănită

14 May 2024 608

Constanța Document de urbanism pentru Mega Image din zona Trocadero

07 May 2024 695

Accident cu mai multe victime la Cora Brătianu! Prima condamnare, aproape 5 ani cu executare. Dosarul, în apel (FOTO+VIDEO)

02 May 2024 1322

CT Bus Liniile 5-40 și City Tour au revenit la traseul normal pe bulevardul Mamaia

27 Apr 2024 686

Știri Constanța Un șofer băut a provocat un accident rutier pe bulevardul Lăpușneanu. Trei mașini au fost avariate

20 Apr 2024 973

Știri Constanța Lucrări pe bulevardul Mamaia – restricții de trafic

15 Apr 2024 576

Scandal pe bulevardul Tomis, în Constanța. Ce spun polițiștii (FOTO+VIDEO)

11 Apr 2024 2771

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 508

UPDATE Termoficare Constanța Anumiți consumatori, afectați de o avarie, vor putea beneficia din această seară de agent termic

20 Mar 2024 704

În atenția șoferilor Trafic restricționat pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, din cauza unor lucrări de asfaltare

20 Mar 2024 809

Anunț cu privire la întreruperea furnizării agentului termic și apei calde în municipiul Constanța. Iată unde

20 Mar 2024 566

Primăria Constanța Se lucrează la montarea băncilor și coșurilor de gunoi pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu, 1 Decembrie 1918, 1 Mai și șoseaua Mangaliei

01 Mar 2024 570

Autobuzele liniilor 14 și 5-40 întră din nou în alveola stației Dorobanți de pe bulevardul Mamaia

19 Feb 2024 577

Atenție șoferi! Pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Casa de Cultură Constanța se montează stâlpișori pentru delimitarea benzii pentru autobuze (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Feb 2024 7303

Elefant Online SA cere să intre în insolvență! Firma deține celebrul magazin online elefant.ro

02 Feb 2024 1253