Enigma bonului fiscal în barul Escape (document)

escape_1.jpg Este un local frumos aranjat, dar cu mult fum şi căldură insuportabilă. Vă recomand acest loc doar dacă vă este dor de liceu.

Escape este un mic bar pe strada Dimitrie Bolintineanu nr. 4, lângă Liceul Pedagogic. În afară de elevii de la liceul amintit, nu cred că sunt multe persoane care ştiu de acest loc. Nici nu are ceva special, aşa că nu pierd mare lucru. Este un spaţiu aranjat destul de drăguţ şi cam întunecat. Ar merge ceva mai multă lumină, pentru a vedea măcar persoana cu care eşti la masă. Nici muzica nu ajută prea mult dacă vrei să porţi o discuţie cu cineva. Este dată mult prea tare. Dacă tot am început cu defectele, continuăm cu ele. Este foarte cald. Insuportabil chiar. Nu cred că sunt persoane care să reziste mai mult de jumătate de oră în acest local. De obicei sunt mulţi clienţi, elevi de liceu în mare parte, şi este fum care, în combinaţie cu căldura, face ca atmosfera din acest bar să fie una nu prea frumoasă. Preţurile sunt cât de cât normale pentru un astfel de loc. O cafea costă cinci lei, iar un suc tot cam la fel. escape_2.jpgPartea bună este că au câteva cocktail-uri ale lor la preţuri acceptabile, aproximativ 10 lei. Îmi place lucrul ăsta pentru că oferă şi altceva faţă de celelalte baruri şi pot spune că sunt chiar reuşite. Puteţi încerca Escape for Girls sau Escape for Men. Cu servirea sunt probleme destul de mari. Este un singur băiat care face şi pe barmanul şi pe ospătarul. La câţi clienţi sunt, este normal să nu facă faţă. Aşa că aştepţi destul de mult până vine să îţi ia comanda şi ceva mai mult până o aduce. Un alt minus este faptul că acest băiat nici măcar nu ştie ce este acela bon fiscal. A trebuit să îi explic eu, iar după ce s-a sfătuit cu o persoană din bar, a reuşit să îmi elibereze acel bon. Este un local frumos aranjat, dar cu mult fum şi căldură insuportabilă. Vă recomand acest loc doar dacă vă este dor de liceu. Puteţi auzi discuţii despre profesoare, diriginte sau diverse materii.

Barul funcţionează pe societatea Escape Black SRL, de care se ocupă Eva şi Alexandra-Claudia Bercea. Cea din urmă mai este implicată şi în BMG Imobiliar Services SRL.

stele_escape.jpgEscape primeşte doar două stele.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu online cu sportivul constănţean Dacian Ghizilă „Consider că cea mai importantă este voinţa, corpul poate mult mai mult decât crezi“

31 Oct 2019 8526

Jucau Escape Room Cinci fete au ars de vii, în Polonia, la o petrecere aniversară. Cum se joacă Escape Room. Este popular printre tineri

05 Jan 2019 2509

830.000 de autovehicule, chemate gratis în service

04 Aug 2016 1866

umblat.ro Evadare 2.0, cu extratereștri și puzzleuri inedite

13 Jun 2016 9952

umblat.ro Marea evadare - Umblat.ro VS Jail Breakers

02 Mar 2016 3508

Petreceri în staţiunea Mamaia

28 Aug 2015 1839

Cursuri gratuite de supravieţuire pentru angajaţii SMURD

18 Dec 2014 2964

Ştiaţi că...? Regizorul american Steven Spielberg împlineşte, astăzi, 68 de ani

18 Dec 2014 2446

Banc Punctul la petrecere

25 Nov 2014 2063

A murit Ox Baker, o legendă a wrestling-ului (video)

25 Oct 2014 2753