Mazare "Si femeile se tuneaza. Cu botox, cu silicon..."

Atasamente: 1215377770.pdf
1215376675.jpg

Expozitia Exotic Car Show s-a terminat cu mare fast * Vedetele ultimei zile au fost autoturisme de lux, cu preturi de catalog ce ingrozesc orice muritor de rand

Primarul Radu Mazare n-a scapat ocazia de a se afisa in public nici macar in ziua in care a implinit 40 de ani. Sambata seara, edilul si-a facut aparitia la expozitia de masini care a avut loc in piateta Cazinoului din Mamaia. Si asta mai ales pentru ca a fost ziua dedicata masinilor sale preferate, cele de epoca. A participat la concurs cu doua dintre bijuteriile pe care le detine: Dictator-ul si Morgan-ul. Si a fost foarte mandru de ele. Insa, si-a adus si prietenii si colegii de partid in hora expozitiei. Asa se face ca la eveniment au participat cu masini trecute de prima tinerete atat consilierul Nicolae Moga, cat si viceprimarul Gabi Stan, dar si fratele edilului, Mihai Mazare. Sute de curiosi au contemplat exponatele, multe dintre ele masini rare si foarte frumoase. Evident, premiile s-au dat... bine.

Patru premii in ograda PSD-ului

Cea mai frumoasa masina a fost ales Auburn-ul din '36, al lui Mihai Mazare. Stundbacker Dictator-ul sarbatoritului a fost cea mai veche masina, iar cel mai impozant a fost considerat Jeep-ul CJ7, al lui Gabi Stan. Nicolae Moga a plecat acasa cu distinctia obtinuta pentru "cea mai de teren masina". Consilierul PSD-ist si-a expus Willys-ul din 1954. Au mai castigat aprecierea juriului, format din Roxana Ciuhulescu, Radu Budeanu, Eliza Serban, Ionut Barbu si condus de Ion Tiriac, masinile lui Elan Schwartzenberg, sotul Mihaelei Radulescu, un Mercedes 200 S, dar si Excalibur-ul unui anume Marcel Butuz. Cel mai sexy automobil a fost ales un Ferrari Dino 260 GTC. Intrebat daca face o comparatie intre masini si femei, Radu Mazare a glumit facand referire la prima zi a evenimentului, cea dedicata automobilelor modificate: "Da, acum fac. Pentru ca si femeile sunt modificate, ca si masinile. Mai un botox, mai un silicon", a zambit, strengareste, primarul. De altfel, si imbracamintea i-a dat un aer... de gangster. Cu un "tol festiv" a la Jim Carrey in filmul "Masca", seful administratiei publice locale a facut senzatie. Toti ochii au fost atintiti asupra sa. Ion Tiriac, presedintele juriului, si-a cerut scuze in fata lui Mazare, dar si a asistentei, ca a venit imbracat, tocmai de ziua edilului, ca un "baiat de la un atelier auto". Evident, primarul a primit ovatii la scena deschisa. Pana si mama Roxanei Ciuhulescu a fost foarte impresionata de Mazare si a dorit sa aiba o poza, ca amintire, cu el.

Mama lui Mazare s-a ferit de presa

De altfel, se pare ca a fost ziua mamelor, pentru ca si cea care i-a dat viata a participat la eveniment. Prezenta distinsa si discreta, mama celor trei frati Mazare, Radu, Mihai si Alexandru, a venit insotita de cativa prieteni si a baut limonada rece. A spus ca nu vrea sa dea declaratii presei pentru ca nu este o persoana publica, insa a recunoscut ca este foarte mandra de cei trei fii ai sai.

Trandafiri de la Lucia Morariu

Doamna Mazare a fost insotita, de-a lungul perioadei pe care a petrecut-o pe terasa de langa Cazino, pe rand, de Tania Budi, Liviu Tramudana sau Nicolae Moga. Apoi, dupa ce discursul fiului a luat sfarsit, a luat loc, impreuna cu cei invitati de edil, pentru a sarbatori ziua de nastere a lui Radu. Pe terasa cu pricina trona, langa masa primarului, un mare cos cu trandafiri. Cartea de vizita spunea scurt: "La multi ani! Lucia Morariu". Insa, secretarul de stat din cadrul Ministerului Comertului si Turismului nu a vrut sa recunoasca faptul ca l-a cadorisit pe Mazare cu trandafiri galbeni. "Este o chestie personala. Daca vrei sa afli mai multe, intreaba-l pe el", a replicat Lucia Morariu.

Dominator-ul expozitiei

Ultima zi a evenimentului a fost dedicata masinilor de lux. Mercedes-uri de sute de mii de euro, Porsche-uri, Jaguar, Bentley, Lamborghini-uri, Ferrari, Aston Martin si alte marci, "interzise" oamenilor cu venituri modeste, au fost expuse spre deliciul celor prezenti. Admirate si dorite, probabil ca exponatele vor face obiectul visurilor multor dintre vizitatorii de ieri ai expozitiei Exotic Car Show. Insa, fara doar si poate, vedeta zilei a fost un impunator Ford Dominator, inmatriculat in Brasov. Chiar daca majoritatea exponatelor au fost aduse din Capitala, nici constantenii nu s-au lasat mai prejos. Au fost aratate lumii masinile deputatului PSD Eduard Martin si cea a omului de afaceri Cameliu Babinciuc. Primul are un Lamborghini Gallardo din 2007, serie limitata nera, cu motor de 5000 centimetri cubi si 520 de cai putere. Babinciuc si-a adus in piateta bijuteria alba: un Mercedes SL 55 AMG din 2006, tunat in Germania.

Scris de: {autor}Corina SAMOILA{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aurel Palade a fost reconfirmat manager la Teatrul pentru Copii si Tineret Constanța „Căluțul de Mare” (DOCUMENT)

19 May 2024 359

Angajări Constanța Primăria Corbu angajează. Ești interesat?

18 May 2024 1612

Post vacant la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa

18 May 2024 515

Angajări Constanța Serviciul Public de Gospodărie Comunală Techirghiol angajează șofer! Cine poate participa la concurs

18 May 2024 389

Cine sunt primii semifinaliști ai emisiunii concurs Românii au Talent 2024

18 May 2024 2370

Inspectoratul Școlar Județean Constanța Elevii constănțeni au participat la prima ediție a Concursului județean de chimie „Sorin Roșca”

17 May 2024 417

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța angajează asistent medical generalist. Iată ce trebuie să faci

17 May 2024 372

Angajări Constanța Post vacant la Liceul Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia. Nu se solicită vechime!

17 May 2024 513

Universitatea Maritimă Constanța angajează administrator patrimoniu. Iată cerințele pe care trebuie să le îndeplinești

16 May 2024 583

IPJ Constanța Perioada de înscriere la sesiunea de admitere în școlile de poliție, prelungită. Iată până când

15 May 2024 434

Școala Gimnazială „Ion Ghica”, Tortoman, județul Constanța, angajează. Detalii

15 May 2024 584

Perioada de înscriere la concurs la școlile postliceale ale MAI se prelungește

14 May 2024 415

Admitere în magistratură 2024! Încep testările psihologice ale candidaților

13 May 2024 692

CONCURS Află cum poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la cel mai tare festival, NEVERSEA!

13 May 2024 760

Examen la DNA! Iată ce funcție este vizată

12 May 2024 1374