Ratatouille, autoservire bio cu preţuri mici (document)

cap_9.jpgRatatouille este un restaurant cu autoservire din centrul oraşului, situat pe bulevardul Tomis nr. 94. Este imposibil să nu îl observaţi dacă treceţi pe acolo, în special noaptea, când se aprind luminile din geamuri şi de pe copacii din faţa localului. Interiorul este frumos aranjat. Culorile sunt calde şi se îmbină perfect. Este simplu şi acesta este farmecul lui. Cu toate că este un spaţiu mare, nu sunt prea multe mese.

Ratatouille_1.JPGŞtiu că multe persoane iau mâncarea la pachet şi doar câteva rămân să mănânce acolo, pe asta s-a şi bazat localul, dar parcă nu ar fi fost rău să mai pună câteva mese.Cred că s-ar fi găsit lume care să vrea să ia prânzul aici. De mâncare nu se poate spune nimic rău. Au o gamă largă de preparate. Nu cred că există o persoană care să nu găsească ceva pe placul ei. Cel mai important este că absolut toate preparatele sunt bio.

ratatouille.jpgVă recomand tocăniţa Ratatouille (tocăniţa de legume franţuzească, specialitatea casei). Este pur şi simplu delicioasă. Porţiile sunt suficient de mari, iar preţurile destul de mici. Cu 15 - 20 lei ai parte de o masă completă. O descriere scurtă ar fi: o ambianţă plăcută, multe preparate gustoase şi preţuri foarte acceptabile. Mai mult decât atât, este în centrul oraşului şi, fiind autoservire, în maxim cinci minute primeşti mâncarea.

Localul funcţionează pe societatea Ratatouille SRL, de care se ocupă Eurgenia şi Nikos Răzvan Sinos. Cei doi mai sunt implicaţi în Acropolis Tours SRL şi Kenza Lounge Cafe SRL. Răzvan se mai ocupă de Acropolis Construct SRL, iar Eugenia de Donegal SRL şi de Acropolis Development SRL.

Ratatouille primeşte cinci stele.

stele_ratatouille.jpg

 

 

 

{!jomcomment}

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fosta angajata

09 Jun, 2011 14:20

AM LUCRAT CU DOAMNA MAGDA,O FEMEIE EXTRAORDINARA.SI PATRONUL LA FEL,PROBLEME EXISTA PESTE TOT DACA NU VA DAT SALARIUL O LUNA TREBUIE SA CRITICATI PE UNII NEVINOVATI?AM LUCRAT ACOLO DACA S-AR DESCHIDE AS FI DIN NOU LA RATATOUILLE.SALUTARI DOAMNEI MAGDA SI PARTONULUI.

mane

09 Jun, 2011 14:12

ACEASTA DOAMNA MAGDA A LUCRAT LA MINE TIMP DE 12 ANI DE ZILE.O FEMEIE DE NOTA 200.PACAT CA AM INCHIS MAGAZINUL IN SPERANTA CA VOI DESCHIDE ALTCEVA.CURAND O SA MA EXTIND ACEASTA STIMATA DOAMNA MAGDA O SA LUCREZE TOT LA MINE ESTE O FEMEIE EXTRAORDINARA SI PRICEPUTA IN TOT CEEACE FACE PTR O FIRMA.AM FOST PLECAT DIN TARA SI AM LASAT TOTUL PE MANA EI AM FOARTE MARE INCREDERE.RUSINE DE COMENTARIILE UNOR INCOMPETENTI CARE NU STIE SA LUCREZE INTR-O COLECTIVITATE.

JOHN

09 Jun, 2011 13:38

hoatele!!!!!!!!!!!!!!nuti,rodica si cornelia!!!!!!!!!!!!!DOSARE PENALE!!!!HOATE ORDINARE SINTETI!!!!!!NISTE HOATE !!!!!!NUTI,RODICA,CORNELIA!!!

o pagubita

08 Jun, 2011 22:18

Draga NELA,NELU si JHON,(cu siguranta esti 3in1)...daca ai atatea dovezi incriminatoare,de ce nu le-ai folosit pana acum?Ce vrei sa demonstrezi aici?Banuiesc cine esti ,un las care aici in spatele monitorului iti arati `cultura` de om josnic! Cum poti denigra pe cineva doar de dragul de a te baga in seama? Stii ca se poate afla cine a scris aceste comentarii?? Daca nu esti convins,iti voi demonstra si vom depune o plangere noi,fostele angajate carora tu din frustrare incerci sa le faci o imagine proasta! Mi-e rusine sa imi si amintesc ca am avut proasta inspiratie sa ma murdaresc ,intrand intr-un colectiv de joasa spetza care din dorinta de `afirmare`,acuza ,dar inainte de a o face ar fii bine sa-si vada barna din ochi! S-au pierdut salarii ,concedii lucrand la Ratatouille,dar nu s-a pierdut demnitatea ,iar noi,cele carora tu incerci sa le faci o imagine proasta,cu mintea ta de doi bani,atata poti,atata faci,stim sa pierdem cu fruntea sus,fara sa aruncam cu noroi ca tine!!!! Exista cineva acolo sus,care v-a judeca faptele tuturor,fii convins de asta!!

JOHN

08 Jun, 2011 16:09

sper ca ati scapat de NUTI de la magazinul Grand,care este o hoata foarte priceputa!fura ,fura si iar fura ,asa a facut in trecut si de la magazinul Grand !!!!are o indeletnicire aparte de a fura.fura la casa de marcat de nu se poate!la fel si colega ei blonda RODICA!!!!!!2 HOATE CU CAZIER LA POLITIE!!!

nelu

07 Jun, 2011 18:28

........O EXCROACA ORDINARA!!!!ASTA ESTI MAGDA!!!!!AI MINTIT SI FURAT CU NERUSINARE!!!!SINT DOVEZI CA AI FURAT SI MINTIT ANGAJATII SI PATRONII CU NERUSINARE!!!!O HAOTA DE 2 LEI ASTA ESTI SI AI SA RAMII TOATA VIATA TA INFECTA!!!!COLEGELE TALE DE LA RATATOUILLE!!!!

nela

06 Jun, 2011 17:51

.......BINE FRATILOR CA ATI SCAPAT DE TOTI HOTII DE ANGAJATI PE CARE II AVEATI!MAGDA MANAGER HOTUL PRINCIPAL DE LA RATATOUILLE RESTAURANT!SARACII PATRONI NU STIAU CE HOATA AU ANGAJAT,LUA BANI SI NU PLATEA ANGAJATILOR SI MINTEA CU NERUSINARE PE PATRONI CA NU SINT BANI!!!!!PATRONII NU AU NICI O VINA SINT DE NOTA 20!!!!RUSINE MAGDA!!!!LA 3200 RON SALARIU NU SE FURA IN HALUL ASTA !!!!!!!A FURAT CEL PUTIN 4.000 RON PE LUNA IN CIRDASIE CU PRIETENELE EI DE LA RESTAURANTUL RATATOUILLE, STIE EA CU CINE!!!!!RUSINE MAGDA!!!!SA ITI CUMPERI LUMINARI DE BANII FURATI SI TIE SI LUI DAN SOTIORUL TAU!!!

fosta angajata

06 Jun, 2011 12:03

BRAVO RATATOUILLE!NR 1 IN CONSTANTA!

geta

03 Jun, 2011 11:37

Fratilor,mai deschideti??????? Sinos este un patron care se respecta si banuiesc ca respecta si munca angajatilor,indif.ca dintr-un motiv sau altul(politica cuiva in care avea mare incredere):))i-a concediat!!asa a lasat sa se inteleaga,ca este un patron cu principii intelepte,asa ca sper sa-mi recuperez salariul si banii pe concediu pe care inca nu a binevoit sa mi dea!!! Multa bafta,d-le,dar onoreaza si fa bine si rasplateste munca personalului!!!

flori

31 May, 2011 14:25

Ce mai scri ``ane marie``(patronul)acum?????????? mai lauda-te ca numai gura este de tine...!! s-a vazut cine esti cu adevarat...rusineeeeeeeeeeee.......

RO

16 Mar, 2011 00:40

chiar imi place ideea ratatouille.mi-a placut mult si reclama de pe protv care este si pe youtube,am vazut-o si la kaufland apropo,bravos ca cineva mai baga bani si in publicitate!

neonex

16 Mar, 2011 00:21

PLACUT IMPRESIONATI!BRAVO

GIORGIO

14 Mar, 2011 11:50

SERVICII OK, PRETURI OK,FOARTE OK IDEEA CU PARCAREA,ASTEPTAM CU NERABDARE EXTINDEREA RATATOUILLE.

isle man

13 Mar, 2011 22:27

la strada si la tavola au o mincare foarte proasta.extrem de proasta.doar vechituri de pe o zi pe alta.in vara trecuta la la strada in eforie nord eu si colegii mei de liceu am facut toxiinfectie alimentara dupa ce am mincat la la strada din eforie nord.nu faceti imprudenta sa mincati la la strada daca nu vreti sa o patiti grav ca noi.(liceul economic constanta)

valerio

11 Mar, 2011 18:24

da, chiar este ok mincarea comparativ cu, concurenta de pe piata.

ana marie

11 Mar, 2011 00:31

o locatie fabuloasa,se vede ca s-a investit mult in acest proiect,nu stiam ca proprietarii ratatouille au toata cladirea si ca sint proprietari si nu platesc chirie, ceea ce le confera un mare avantaj fata de noi ceilalti care platim chirie in zona,din ce am intele de la Horeca nu au nici rate si leasinguri la echipamentele de magazin si de bucatarie si investitia s-a facut cash cumparata dela milano contra sumei de aproximativ 500.000 euro, asta am aflat dela o sursa din cadrul departamentului vinzari de la Horeca Constanta,dela vecinii de pe strada am aflat ca au cumparat cladirea dela o familie Biciolla si ca au platit 850,000 euro si am mai aflat dela Anaf ca au mai investit in firma Ratatouille si Kenza Lounge Caffe, care isi are sediul la etajul 1 si 2 ale etajelor de deasupra Ratatouille inca 1.000.000 euro, ceea ce donota ca cei dela ratatouille au investit foarte mult, am mai aflat dela Maritimo mall ca au inchiriat si un spatiu de 500mp in intrarea mallului pt deschiderea unei noi locatii Ratatouille si tot dela vecinii de pe bdul tomis am mai aflat ca de curind au cumparat si spatiul de linga lipit de ei , unde acum citiva ani functiona magazinul motor de haine,si ca or sa se extinda cu un restaurant de 100 de locuri,plus la vara vor sa faca terasa in fata celor 2 spatii comerciale de 50 de locuri, tot din sursele care le aam mai aflat ca la etajele de deasupra unde va functiona un club/cafenea ,cu aproximativ 200 de locuri, va avea un statut exclusivist, cu dj de renume invitati lunar din strainatate, am inteles ca se incearca implementarea unui club exclusivist cu membri agreati de conducerea Kenza Lounge Caffe,sintem tocmai de accea extrem de curiosi cum va functiona un astfel de club/cafenea in orasul nostru,cind voi afla noutati referitor la deschidere va voi anunta.o seara buna va doresc tuturor

vlad

04 Mar, 2011 22:59

foarte buna mincarea celor dela ratatouille,foarte ieftin comparativ cu concurenta,mult mai diversificata fata de concurenta!!!!!foarte buna ideea celor dela ratatouille cu meniul de 7.5 ron.

alex

16 Dec, 2010 14:18

da,intradevar un local cu mincare forte buna ,raportat calitate/pret cu servicii bune, nu stai sa astepti ca la alte locatii,diversitate foarte mare la produse,si au un meniu foarte ok ,la 7,5 ron,constind din felul 1 si felul 2,mergeti cu incredere,nu veti fi dezamagiti

Articole asemanatoare

Ştiaţi că...? La mulţi ani, Aurelian Temișan!

03 Jun 2015 3007

ecuisine.ro Tarta ratatouille

21 Aug 2014 2838