Agentia de presa mondena Exclusiv! Anna Lesko a acordat primul ajutor unui politist ranit intr-un accident

anna-lesko-2.jpgAnna Lesko  a dat dovada aseara de altruism si stapanire de sine, oferind primul ajutor unui politist aflat pe motocicleta, care a suferit un accident in zona Piata Victoriei din Bucuresti. Totul s-a petrecut dupa ora 22:00, cand un politist a suferit un accident grav, chiar aproape de sediul Orange din Piata Victoriei.

"Eu am ajuns la fata locului la un minut dupa ce s-a intamplat acest accident si am vazut-o pe Anna Lesko ca il tinea pe politist nemiscat pana cand a venit echipajul SMURD. Din cate am inteles se lovise la gat, iar Anna il tinea sa nu se miste. Anna a urcat chiar in ambulanta cu politistul si presupun ca a mers la spital cu el", declara pentru Agentia de Presa Mondena, Andrei Rusu, martor ocular.

"Din cate am inteles, politistul urmarea cu motocicleta o masina, iar soferul masinii a facut o manevra brusca si politistul incercand sa mentina urmarirea a intrat in spatele unei cisterne cu apa, aflata pe avarii pe banda a treia, chiar in apropierea squar-ului. Am ramas surprins ca Anna a stiut sa faca fata situatiei si ar trebui ca lumea sa stie ca in spatele numelui Ana Lesko se afla un OM. Merita felicitari din partea noastra, chiar daca ea nu o sa recunoasca sau nu o sa faca parada cu acest fapt", continua Andrei Rusu.

www.agentiadepresamondena.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anna Lesko împlinește astăzi 42 de ani

10 Jan 2021 1633

Știați că...? Anna Lesko împlinește astăzi 40 de ani

10 Jan 2019 1634

Anna Lesko-este ziua ei de naștere. Ce visa să ajungă. Despre copilărie. Iată poza de pe Facebook (video)

10 Jan 2016 4154

Festivalul Internațional de Artă și Pescuit „Lotca de Argint” continuă şi în weekend

29 Aug 2015 2017

Litoral Tv Petrecerea continuă la Năvodari (galerie foto)

02 Aug 2014 2740

Distracţia, gata să înceapă Mihai Constantinescu, Irina Loghin, Anna Lesko, la Zilele Oraşului Năvodari (document)

18 Jul 2014 3319