Agentia de presa mondena Tila Tequila, in pericol de moarte

tila-tequila-rani.jpgVedeta de reality-show Tila Tequila  si-a lansat recent cariera muzicala, insa acest fapt era cat pe ce sa o omoare aseara. Tila a fost invitata sa cante cateva piese la un festival din Illinois la care luau parte trei mii de oameni, insa multimea s-a revoltat cand a vazut ca aceasta urca pe scena si a inceput asaltul.

"Am urcat pe scena si imediat, inainte sa apuc sa cant ceva, oamenii au inceput sa arunce in mine cu pietre si cu sticle de bere. Mi-am ars parul pentru ca au inceput sa arunce si cu artificii pe scena. Acei oameni au incercat sa ma omoare. Dupa ce m-a lovit in cap o sticla, garda mea de acord m-a apucat de mana si am fugit in backstage.

Din moment ce masurile de securitate ale organizatorilor au fost de trei lei, oamenii au inceput sa ne urmareasca in spatele scenei. Ne-am refugiat in rulota si au venit dupa noi si au inceput sa dea cu pumnii in masina. Acei oameni au luat-o razna si au incercat sa ne omoare pe toti. Abia am scapat. Ne-am speriat foarte tare", declara Tila.

www.agentiadepresamondena.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.