De ce şi-a mutat Ianina Petcu magazinul din City Park Mall?

Ianina Petcu (Petcu Florianina-Doroteia în acte, cea care i-a dăruit primarului Radu Mazăre un băiat – Răducu) a mutat sediul magazinului său de cămăşi bărbăteşti Maschio. Dacă iniţial acesta funcţiona în City Park Mall din Constanţa (lângă cora), acum îşi aşteaptă cumpărătorii la intersecţia Dacia, chiar lângă UniCredit Ţiriac Bank.

Doar că magazinul nu se mai numeşte Maschio, ci MisterIani. Misteriani.ro este administrat de SC Maya Turism SRL. Societatea a fost înfiinţată în anul 2007 şi are domiciliul fiscal în localitatea Vama Veche, strada Trestiei. Asociaţii societăţii sunt Petcu Florianina-Doroteia, născută în anul 1964, şi Petcu Aurel, născut în anul 1933. Am încercat să luăm legătura cu Ianina Petcu, dar la numărul de telefon afişat pe site-ul http://misteriani.ro/cum-cumpar.html a răspuns altcineva, care a promis că Ianina Petcu ne va contacta. Însă, până la închiderea ediţiei nu am reuşit să stăm de vorbă cu dumneaei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

TNL Constanţa stă cu chirie în Peninsulă. Ianina Petcu, mama lui Răducu Mazăre, fondatoarea SRL-ului care deţine imobilul! Şi CJC a fost chiriaş!

16 Jan 2019 10390

Fiul primarului de Constanţa şi-a redeschis Cabo Beach

30 Jun 2014 3419

Mama copilului lui Radu Mazăre se mută la Bucureşti Vezi ce afaceri şi ce legături are la Constanţa Ianina Petcu

16 Jun 2014 8513

Află câți bani sunt necesari pentru educația lui Răducu Mazăre în Anglia

13 Jun 2014 4014

Florentina Ianina Petcu se mută la Bucureşti. Iată ce a declarat fosta iubită a lui Radu Mazăre

13 Jun 2014 3787