Maestrul Niculae Nejloveanu dă petrecere de IgnatDemonstraţii culinare de excepţie, la Centrul European de Gastronomie şi Turism

Nejloveanu_Nicolae_1.jpgCentrul European de Gastronomie şi Turism Constanţa şi Fundaţia „Inginer Niculae Nejloveanu - Maestru în Arta Culinară" sunt gazda seminarului „Ateliere gastronomice demonstrative 2011 - tradiţii româneşti şi arome franţuzeşti", care se desfăşoară în perioada 19 - 22 decembrie 2011.

Invitatul special este Vincent Perré, profesor la Centrul European de Profesii Culinare din Paris. La seminar vor fi dezbătute teme actuale şi tendinţe gastronomice în restaurante şi bucătării, vor avea loc demonstraţii gastronomice de preparate specifice perioadei sărbătorilor de iarnă. De asemenea, participanţii la seminar vor primi sfaturi practice şi economice. Ei vor putea pune întrebări pe teme culinare. Foarte important, participarea la acest seminar este gratuită. Astfel, aseară, în prima parte a seminarului,

a avut loc o prezentare a tendinţelor în catering pentru anul 2012, moderată de Vincent Perré, profesor CEPROC, Paris. În cursul zilei de astăzi, de la ora 16.00, se va desfăşura „Tranşarea porcului pe specialităţi", un spectacol de neuitat, un program artistic de excepţie, cu muzică, dansuri, colindători, toate stropite cu tradiţiile de Ignat. Actorii principali ai acestei demonstraţii sunt maeştrii în arta culinară ing. Niculae Nejloveanu şi prof. Vincent Perré. Evenimentul de azi se va încheia, pentru cei care doresc, cu Cina Românească de Ignat, care va începe la ora 18.00. Preţul este 80 de lei de persoană. Seminarul continuă pe 21 şi pe 22 decembrie, sub atenta supraveghere a lectorului Vincent Perré, cu demonstraţii culinare executate cu rafinament şi măiestrie profesională pe tema „Antreuri, legume şi garnituri, deserturi şi decoruri speciale pentru Craciun". La finalul sesiunii se vor degusta preparatele.

Evenimentul are loc la sediul Centrului European de Gastronomie şi Turism, din bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 12, în sala „Amfiteatru Demonstraţii Gastronomice". Pentru detalii şi confirmări de participare puteţi apela numărul de telefon 0734.337.116.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Niculae Nejloveanu ar putea fi tras la răspundere pentru intrarea în faliment a fundaţiei care îi poartă numele

26 Nov 2018 3801

Fundația „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară“, în faliment. Un nou termen în instanță

08 Sep 2018 1699

Falimentul Fundaţiei „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară“, amânat

21 May 2018 2762

Procesul privind falimentul Fundaţiei „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară“, amânat

12 Mar 2018 1687

Noutăţi despre falimentul Fundaţiei „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară“

20 Jan 2018 4216

Fundaţia „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară“, în faliment. Dosarul, amânat

10 Nov 2017 3668