Probleme in spital (video)

CONTROL_SPITAL1.jpgSpitalul Judetean Constanţa este din nou in centrul atenţiei. Astăzi, managerul unităţii a primit vizita unei comisii ministeriale care a venit se pare să verifice procedurile de reorganizare, dar şi contractele de concesionare a serviciilor. Şi pentru că laboratorul spitalul este la un pas de închidere, medicii s-au strâns la uşa conducerii în speranţa că vor primi o explicaţie la deciziile de disponibilizare.

CONTROL_SPITAL3.jpgControl inopinat la Spitalul Judetean Constanta. O comisie ministeriala, in frunte cu directorul Directiei Judetene de Sanatate publica, s-a oprit joi dimineata direct in biroul managerului spitalului judetean constanta, dr. Danut Capatana. Controlul se pare ca a avut drept scop verificarea conditiilor de concesionare a serviciilor de laborator, precum si reorganizarea sectiilor din spital. In timp ce membri comisiei discutau cu managerul, la usa acestuia s-au strans peste 40 de persoane, rezidenti si medici din laboratorul de analize al spitalului.

Angajaţii spun ca au primit preavize si ca vor fi dati afara, pentru ca laboratorul se va inchide, din motive rămase necunoscute pentru ei. Asa ca oamenii s-au hotarat sa-i ceara managerului o explicatie. Nici situatia rezidentilor nu este mai buna. Managerul spitalului a dat dispozitie ca nicio sectie sa nu mai trimita analizele spre laboratorul unităţii medicale, ci doar spre centrele private. Asa ca joi rezidentii au venit la munca, dar nu au avut ce sa lucreze. Medicii care lucreaza in laboratorul de analize al spitalului spun ca managerul are in plan de mai mult timp inchiderea centrului. Dovadă stă reducerea fondurilor din urmă cu cateva luni, desi, spun medicii, serviciile sunt rentabile pentru spital. Pentru că intalnirea cu reprezentantii ministerului s-a prelungit, managerul spitalului judetean constanta nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acțiuni cu efective mărite ale polițiștilor în weekend-ul de Florii

29 Apr 2024 42

Hală, pe strada Celulozei din Constanța. Moc Fabrication SRL are acordul Municipalității

29 Apr 2024 48

Accident rutier pe Autostrada A2 București-Constanța în apropiere de Medgidia

29 Apr 2024 98

Lista candidaților ADU la Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 176

Lista candidaților la Consiliul Județean Constanța din partea PSD Constanța

29 Apr 2024 266

Accident rutier în Năvodari, județul Constanța. Victima a fost transportată la spital

29 Apr 2024 334

Tribunalul Constanța radiază Encanto Dance SRL! Firma a avut punct de lucru în Tomis Mall

29 Apr 2024 187

LIVE TEXT+VIDEO Mohammad Murad își depune candidatura la CJ Constanța din partea AUR-„ Avem nevoie de o schimbare, iar eu sunt un om de valoare”

29 Apr 2024 324

LIVE TEXT+VIDEO Gihan Eserghep își depune candidatura la Primăria Constanța din partea PUSL-„Vom readuce Constanta acolo unde îi este locul!”

29 Apr 2024 271

Caz incredibil la Năvodari! Droguri cumpărate cu bani falși! Primele condamnări

29 Apr 2024 302

LIVE TEXT+VIDEO Ovidiu Cupșa își depune candidatura la Primăria Constanța din partea AUR-„Este o zi în care începe o nouă eră pentru Constanța”

29 Apr 2024 350

Constanța Protest spontan la Oficiul Registrului Comerțului, activitatea cu publicul, suspendată pentru 2 ore!

29 Apr 2024 270

LIVE TEXT+VIDEO Claudiu Palaz își depune candidatura la președinția CJ Constanța din partea ADU-„Alianță Dreapta Unită este alternativa corectă!”

29 Apr 2024 341

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 581

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 634